NO

JOBB HOS ELIS

Er du vår nye produksjonssjef?

Er du en drivende dyktig leder med en sterk interesse for produksjonsmiljøer? Motiveres du av et team som står på og sammen sørger for at produksjonen går på skinner? Som en internasjonal, multi-service tilbyder av tekstiler, hygiene og service løsninger, ser vi nå etter vår nye produksjonssjef.

Bli en del av vårt uformelle og dynamiske miljø, der humoren sitter løst og alle jobber sammen mot et felles mål!

Ledige stillinger i Elis

PRODUKSJONSSJEF

Har du en sterk interesse for produksjonsmiljøer og er samtidig en drivende dyktig leder? Motiveres du av et team som står på og sammen sørger for at produksjonen går på skinner? Nå har vi den perfekte muligheten for deg som produksjonssjef i Elis.

Les mer
Jobb hos Elis

Hvem er vi?

Elis utvikler og leverer nyskapende serviceløsninger innen arbeidstøy, hygieneservice, matter og mopper, og er markedsledende innen tekstil-, hygiene- og facility service. Med over 50 000 kolleger fordelt på 29 land byr vi på sterke og kompetente fagmiljøer, og gode karriereutsikter!

Med en forretningsmodell og et DNA bygget på sirkulærøkonomi, er vi en ansvarlig bedrift av natur. Kundene våre får benyttet seg av våre tjenester, uten selv å gå til innkjøp av produktene. Den sirkulære modellen oppfordrer til gjenbruk og maksimerer bruken av hvert eneste produkt. På denne måten forener vi økonomisk vekst med bærekraft.

Ansvaret vi utviser i forretningsmodellen spirer også ut i alle de andre leddene av virksomheten vår, som i hvordan vi jobber med, utvikler og ivaretar våre ansatte. Sentralt for HR-arbeidet vårt står å trekke til oss talenter, og sikre at alle våre medarbeidere og kolleger får utnyttet sitt fulle potensiale og opplever bred kompetanseheving.  

Hvorfor jobbe hos oss?

Vår største styrke er menneskene som jobber i selskapet. Derfor jobber vi for at du som søker hos oss skal oppleve gode rekrutteringsprosesser, grundig opplæring, og et kontinuerlig fokus på utvikling og kompetanseheving. Det er også grunnen til at vi gir lederansvar til medarbeidere på forskjellige steder i karrieren, slik at alle får muligheten til å vokse og utvikle seg innad i virksomheten.

Med et innovativt introduksjonsprogram og flotte kolleger, sikrer vi at du sitter igjen med en følelse av å være godt tatt imot, grundig informert, og at du har en god forståelse av våre verdier, produkter og forretningsmodellen. På denne måten vil du raskt få komme i gang med dine arbeidsoppgaver og føle deg trygg på egen rolle i selskapet.

Over mange år har forretningsmodellen vår sikret at vi vokser og ført til en ekspansjon på tvers av landegrenser. Hvis du drømmer om en internasjonal karrierevei, er derfor mulighetene mange hos oss.

Vi kan tilby:

 

 • En utviklende og selvstendig lederstilling i et positivt, uformelt og fremtidsrettet miljø

 • Helseforsikring

 • Firmahytte i Trysil og Hemsedal

 • Aksjeordning for medarbeidere

 • Konkurransedyktige betingelser

 • Godt og inkluderende arbeidsmiljø

Jobb i Elis
Jobb i Elis
Jobb i Elis
Jobb i Elis

Er du den rette?

Som produksjonssjef hos oss blir du en del av ledergruppen. Ditt viktigste bidrag vil være å sikre fremdrift, og målrettet lede dine medarbeidere gjennom videreutvikling, motivasjon og støtte. Som en del av ledergruppen vil du ta eierskap til, forbedre og optimalisere produksjonen i samarbeid med de andre produksjonslederne - og ikke minst være med å videreutvikle selskapet!

For at du skal både trives og lykkes ser vi for oss at du har:

 • Kompetanse innen logistikk, gjerne med Lean-erfaring

 • Høyere utdanning

 • Erfaring med personalledelse. Kjennskap til bemanningsplanlegging er en fordel

 • Teknisk forståelse

 • Praktisk ledererfaring fra produksjon er ønskelig

 • Være trygg i bruken av Office-applikasjoner, spesielt Excel 

 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Vårt arbeidsmiljø er preget av nytenkende og proaktive folk med en god gjennomføringsevne. Vi ser frem til å så deg med på laget, og sammen ta produksjonen og virksomheten enda et steg videre!

KONTAKTPERSONER

Linda Skagerberg Linda Skagerberg Sr. Account Manager +4740453117
Lin Athea Chan Lin Athea Chan Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4797768399

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter i Asplan Viak, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere over, eller bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.