NO

TOPTEMP ROMERIKE

dame med barn jobb romerike

Vi er her for å hjelpe deg.

Enten du søker IT-utvikler, markedsfører, lagermedarbeider, regnskapsfører eller kontormedarbeider, og holder til på Skedsmokorset, Jessheim, Kløfta, Romerike, Gardermoen eller i Lillestrøm, har vi ekspertisen for å hjelpe deg.

Krav og kriterier for dine ledige stillinger definerer du selvsagt selv, så sørger vi for å tiltrekke oss den perfekte kandidaten for deg og din bedrift.

Noen ser kanskje på Toptemp Romerike som et vikarbyrå. Men vi vet at vi er langt mer enn som så.

We are job-ninjas.

Og snart vet du det og.

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

lillestrøm delta romerike jobb logo
strongpoint romerike
ennte logo jobb romerike
romerike sparebank
Heidenreich logo romerike

Hva sier kundene våre?

I over 20 år har vi levert rett kompetanse til rett jobb, og vi har selvsagt ikke tenkt til å stoppe der.

JO SIVERT MARTINSEN

LEDER PERSONMARKED | ROMERIKE SPAREBANK

"I over 20 år har vi samarbeidet med Toptemp. Vi har en lang historisk tilknytning til Lillestrøm og nærområdet og gjennom synlighet i nærmiljøet og aktiv deltakelse i sosiale engasjement ønsker vi å være en lokalbank som gir noe tilbake til nærmiljøet. For oss er det viktig at rekrutteringspartneren vår har forståelse og kjennskap til nettopp dette, og det mener vi Toptemp beviselig har. I Toptemp føler vi oss godt ivaretatt, og det er alltid noen kjente fjes å snakke med.

Skulle vi møte på utfordringer, viser Toptemp Lillestrøm sterk løsningsvilje og snur seg raskt rundt når noe må tas tak i på kort varsel. De kjenner oss, de vet hva vi trenger og bemannings- og rekrutteringsprosessen løses raskt og effektivt. Det er også betryggende at vi alltid kjenner oss helt trygge på at vi blir fornøyde med sluttresultatet. Det er også viktig for oss at Toptemp Lillestrøm, på lik linje med oss, tar en delaktig rolle i lokalmiljøet og at vi som lokalbedrifter sammen kan være med å løfte byen vår og regionen rundt. Lillestrøm er kanskje en liten by, men likefullt en by under stor utvikling. 

Vi er veldig klare for å fortsette å være en sterk del av Lillestrøm og regionen rundt, og vi gleder oss til å bidra til å sysselsette nye «kanarifugler» sammen med Toptemp."

RUNE HANSEN

TEKNISK DIREKTØR | PERSONALANSVARLIG

Vi er en bedrift hvor arbeidsmengden er stabil og i perioder er det oppgaver som krever ekstra ressurser grunnet tidsbegrensede prosjekter. I den forbindelse har vi i ca. 15 år hatt samarbeid med Toptemp på Lillestrøm ved behov for hjelp i kortere eller lengre leieperioder. De har gjennom mange år lært oss å kjenne, vet våre behov, hva våre verdier er og ikke minst vet hva våre kunder krever av oss. I tillegg ligger de i vårt nærområde og ikke minst er deres personell meget kunnskapsrike og hyggelige.

 

 

Toptemp har bemannet opp ulike fagområder - som regnskap, lager, teknisk service som serviceteknikere, prosjektmedarbeidere og supportmedarbeidere. Mange av de innleide har vi etter endt leieperiode, faktisk ansatt. Bemanningsbransjen er det mange aktører, men så lenge samarbeidet fungerer slik vi ønsker og forventer, ser vi ingen grunn til å bytte leverandør av disse tjenestene. Vi takker Toptemp så langt for et godt samarbeid.

HubSpot Video

KONTAKTPERSONER - ROMERIKE

Nina Sennerud Nina Sennerud Managing Director Romerike +4793013119
Linda Skagerberg Linda Skagerberg Sr. Account Manager +4740453117
Anne Margrethe Horvei Barnevik Anne Margrethe Horvei Barnevik Sr. Account Manager +4798209951

Du kan stole på oss.


Vi er eksperter på å være arbeidsgivere og vi tar dette ansvaret på høyeste alvor. Tillitten vi får av våre kunder og ansatte er noe vi verdsetter
svært høyt, og for å opprettholde denne tilliten jobber vi kontinuerlig for å sikre og ivareta deres trygghet.
Våre systemer er oppdaterte, effektive og compliant. Systemene sørger blant annet for at vi ikke leverer kandidater som ikke har de påkrevde
kvalifikasjoner og sertifikater, og to ganger I året blir vi revidert på kvalitet, miljø og evnen til å drive et seriøst og kompetent bemanningsselskap - gjennom Revidert Arbeidsgiver, ISO 9001 og ISO 14001. Vi er en transparent samarbeidspartner, og inviterer gjerne til å komme på revisjon - vår dør er alltid åpen!
Vi ansetter mennesker med den rette kompetansen, utvikler våre ansatte, tilrettelegger for faglig påfyll og jobber systematisk med kultur og
arbeidsmiljø. Vi er stolte av å kunne levere kvalifisert personell, som har det minst like godt i et arbeidsforhold med oss, som om de skulle
jobbet fast hos dere.
På sett og vis anser vi oss selv som en del av dere. Og da kan kun det beste forventes!

GDPR

Ditt personvern er viktig for oss.


Vi er svært opptatt av å beskytte deg og dine personopplysninger. Du kan lese mer om vår personvernpolicy her:

 

 

REVIDERT ARBEIDSGIVER

Vi er stolte over å være en RA-bedrift.


Et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. For å kunne bli Revidert Arbeidsgiver må bedriften være medlem av NHO Service og Handel, være registrert hos Arbeidstilsynet og være organisert som et norsk aksjeselskap. Du kan lese mer om dette her:

 

ISO SERTIFISERT

Vi er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert.

Hva betyr dette? ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer. Standarden sier noe om hvordan man skal lede prosesser og blir mer effektiv i det man driver med. ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring. Den setter fokus på hvordan du kan redusere belastningen selskapet har på miljøet.

Rekruttering eller innleie?

Ønsker du å bli kunde, eller høre mer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!