NO

HAR DU BEHOV FOR ØKONOMISK TEFT?

Toptemp-velkommen-2
hjem bilder-40

Sats på talentene våre!

Ønsker du å frigjøre mer tid til kjernevirksomheten, samtidig som du får bistand fra erfarne rekrutterere med bredt nettverk og inngående bransjekunnskap? Vi finner de beste talentene innen business & administration - raskt og effektivt.

Som din rekrutterings- og bemanningspartner er vi opptatt av et godt samarbeid, og at samarbeidet skal bære preg av tillit, respekt og åpenhet. Våre rådgivere har solid kompetanse fra sine fagfelt, har bygget seg opp brede bransjenettverk, og er sertifiserte i både evne- og personlighetstester. På den måten jobber vi for at du skal føle trygghet i både prosess og profilering av kandidater.

Vår aller største styrke ligger utvilsomt i vår personlighet. Vi liker å si at vi er personlig profesjonelle, og er genuint opptatt av god kommunikasjon og den ærlige innsiktsfulle samtalen. Hos oss møter du sprudlende, engasjerte og proaktive rådgivere, som ivrer etter å bli kjent med både deg og potensielle kandidater. Vi omfavner annerledeshet og trives i utfordrerrollen. For vi vet at det er positivt å skille seg ut. Vi vil ikke være en i mengden, og det vil ikke du heller!

Gjennom utradisjonelle grep, effektiv målretting og egenutviklede digitale systemer tiltrekker vi oss de aller beste kandidatene.

På den måten skaper vi muligheter. For deg, for kandidaten, og for oss.

#win-win

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Rema-bilde
Ice_Logo_Horizontal_YellowBlack_RGB-01
Amesto logo
nordic trust 600x600

Hva sier kundene våre?

Kandidatene våre blir kvalitetssikret av fagpersonell med lang erfaring innen økonomi og finans. Slik kan du alltid kan være trygg på at du får personell du kan stole på.

1200px-Telia_Scandinavia_Logo.svg-1

SIRI SJAASTAD

TELIA

"Toptemp kan rekruttering! De kjennetegnes av tett dialog og personlig oppfølging. Gode kandidater presenteres på kort varsel. Samarbeidet med Toptemp er derfor svært nyttig for Telia."

MARIA G. DE PERLINGHI

NORSELAB

"Vi jobber i et startupmiljø der behovene for rekruttering kan oppstå veldig raskt, og der det samtidig er ekstremt viktig å treffe "riktig" med rekrutteringen. Vi samarbeidet med Top Temp i forbindelse med rekrutteringen av en digital markedsfører, og hele prosessen var både smidig og rask. Vi fikk på plass en person som egnet seg perfekt for stillingen på svært kort varsel og er meget fornøyd med samarbeidet."

image001-2

KONTAKTPERSONER - ØKONOMI OG FINANS

Nina Trulsson Nina Trulsson Recruiting & Staffing Manager +4794007305
Lars Kenneth Undrum Lars Kenneth Undrum Sr. Account Manager +4798265521
Hege Liudalen Wold Hege Liudalen Wold Recruiting & Staffing Manager +4794007322

Nyttig lesestoff

Hvordan ansette drømmekandidaten

Skulle du ønske du var ram på rekruttering? Å finne den rette personen kan være vanskelig. Heldigvis finnes det hjelp å få! Let us present; 5 steg for å lande drømmekandidaten!

Les mer

DU KAN STOLE PÅ OSS


Vi ansetter mennesker med den rette kompetansen, utvikler våre ansatte, tilrettelegger for faglig påfyll og jobber systematisk med kultur og 
arbeidsmiljø. Vi er stolte av å kunne levere kvalifisert personell som har det minst like godt i et arbeidsforhold med oss som om de skulle 
være fast ansatt hos dere. På mange måter blir vi derfor en forlengelse av dere og da kan kun det beste forventes!

Tillitten vi får av våre kunder og ansatte er noe vi verdsetter. For å opprettholde denne tilliten jobber vi kontinuerlig for å sikre og ivareta deres trygghet. Våre systemer er oppdaterte, effektive og compliant. Systemene sørger blant annet for at vi ikke leverer kandidater som ikke har de påkrevde kvalifikasjoner og sertifikater. To ganger I året blir vi revidert på kvalitet, miljø og evnen til å drive et seriøst og kompetent bemanningsselskap - gjennom Revidert Arbeidsgiver, ISO 9001 og ISO 14001. Vi er en transparent samarbeidspartner og inviterer gjerne til å komme på revisjon - vår dør er alltid åpen!

Vi er eksperter på å være arbeidsgivere og tar dette ansvaret på høyeste alvor.

GDPR

Ditt personvern er viktig for oss.

Vi er svært opptatt av å beskytte deg og dine personopplysninger. Du kan lese mer om vår personvernpolicy her:

 

 

REVIDERT ARBEIDSGIVER

Vi er stolte over å være en RA-bedrift.

Dette er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. For å kunne bli Revidert Arbeidsgiver må bedriften være medlem av NHO Service og Handel, være registrert hos Arbeidstilsynet og være organisert som et norsk aksjeselskap. Du kan lese mer om hva det vil si å være en revidert arbeidsgiver her:

ISO SERTIFISERT

Vi er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert.

Hva betyr det? ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer. Standarden sier noe om hvordan man skal lede og effektivisere prosesser. ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring. Den setter fokus på hvordan du kan redusere belastningen selskapet har på miljøet.

SAMFUNNSANSVAR


Vi i Toptemp er opptatt av grunnleggende rettigheter og anstendighet i alle arbeidsforhold. Derfor jobber vi for å fremme mangfold og åpenhet i alle våre prosesser og rutiner.

Med et internt mangfold av religion, kultur og kjønn, der 68 % er kvinner og 32 % er menn, i tillegg til rekruttering -og bemanningsprosesser som reduserer diskriminering, jobber vi for å forsikre et mangfoldig arbeidsliv.

Rekruttering eller innleie?

Ønsker du å bli kunde, eller høre mer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!