NO

TURN COFFEE TO CODE

Jobbe som utvikler?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Vil du høre mer om nye muligheter og oppdrag for utviklere? Ta en titt på våre ledige stillinger, eller send oss en mail. Vil du heller drive din egen bedrift? Da kan du bli en konsulentpartner i Toptemp og la oss finne kundene for deg. 

Lykke til med jobbjakten!

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
Technology151-466x466
Technology146-466x466

I develop. Therefore I am.

Hei du som elsker problemløsing, algoritmer, arkitektur og back-end utvikling. Du som drømmer i enten C# .NET, REST, Java, Angular, React, Javascript eller HTML5. Du som snakker i koder og som sjelden taper en kunnskapskonkurranse. Du som ønsker en sentral IT-funksjon med stort ansvar. Du som evner å jobbe operativt så vel som strategisk.

Vi søker stadig etter sterke kandidater til våre stillinger innen systemutvikling. Vi søker deg som med engasjement og proaktivitet bidrar til utvikling av systemer, tjenester og integrasjoner. Du som fungerer som det viktige bindeleddet mellom forretning og drift. Du hiver deg målrettet over utfordringer og jobber for å forbedre prosess og kode.

Vi ser for oss at du har flere års relevant erfaring og høyere IT-utdannelse. Du vet hvordan du benytter ulike typer grensesnitt, hvordan du utvikler systemer, hvordan du integrerer nye funksjonaliteter og hvordan du designer brukervennlige løsninger. Ja, du er rett og slett en systemutvikler av rang! Siden du drives av ambisjoner mistenker vi at du har øye for nye muligheter og håper du vil ta en titt på våre ledige stillinger under.

Helt i startgropa?

Da vil vi også gjerne høre fra deg. Om du vil fordype deg i kode, skaffe deg erfaring for å bli en bedre utvikler eller bygge nettverk, så håper vi du vil vurdere oss som en mulighet for deg. Vi ansetter til alle type stillinger innen IT, enten det er fast, deltid eller prosjekt. Det viktigste for oss er at du har interesse og engasjement, at du evner å oppdage muligheter, at du jobber strukturert og disiplinert og er opptatt av å levere avtalt kvalitet til avtalt tid. Du holder deg oppdatert på teknologiske trender og deler gjerne faglig støtte.

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Huawei logo
Evry logo
Amesto logo

KONTAKTPERSONER - UTVIKLER

+
Bitten Marie Ektvedt-Thon Bitten Marie Ektvedt-Thon Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4792405199

Lesestoff fra jobbguiden

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.