NO

#NYUTDANNET

Starte en karriere i IT-bransjen?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Vil du høre mer om nye muligheter og oppdrag for deg som er i startgropa på en IT-karriere? Ta en titt på våre ledige stillinger, eller send oss en mail. Her finner du info om hvordan du kan skrive en god CV, litt om jobbintervjuer, og kontaktinfo til våre IT-rådgivere hvis du bare vil slå av en uforpliktende prat. Lykke til med jobbjakten!

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
Kvadratisk 466x466 pexels-polina-zimmerman-3747449-1

Start your adventure

Det er ikke alltid lett å vite hvordan man skal starte karrieren, særlig hvis man kommer rett fra skolebenken eller har lite arbeidserfaring.

Vi har lang erfaring med å jobbe med IT-stillinger og mot IT-bransjen, så vi kan hjelpe deg med å kartlegge hvilke muligheter du har i starten av din karriere.


Her finner du info om hvordan du kan skrive en god CV, litt om jobbintervjuer, og kontaktinfo til våre IT-rådgivere hvis du bare vil slå av en uforpliktende prat.

Vi anbefaler deg til å registrere en kandidatprofil eller søke på en åpen stilling hvis du er usikker på hva du vil trives med. Så kan vi bruke tid på å undersøke arbeidsmarkedet for deg.


Lykke til med jobbjakten!
Hilsen oss i Toptemp IT.

Hva sier kandidatene våre?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Se hva kandidatene våre sier!

PATRICK BREINVAD

IT-ANALYST | SCHLUMBERGER

"Inntrykket mitt av Toptemp er utrolig bra. Det er ikke den typiske kjedelige “bemanningsbyrå-prosessen», men det er gøyalt, spennende og morsomt. Folkene som jobber i TopTemp er oppdatert på hvordan vi yngre er og de vet hvilke forventninger vi har til arbeidslivet og de setter seg virkelig inn i det og hjelper deg hele veien til jobb. I TopTemp kan du dessuten forvente deg god oppfølging, hyggelige rådgivere og spennende muligheter.

Toptemp sier også de skal hjelpe deg med å finne din neste drømmejobb og dette er helt sant. Etter 1 år i Toptemp har jeg blitt fast ansatt i Schlumberger – et av verdens største oljeserviceselskaper. Der får jeg bryne meg på en rekke ulike utfordringer og utvikle meg faglig. Læringskurven er bratt og jeg elsker det! Grunnen til at jeg fikk jobben tror jeg er både fordi jeg jobbet hardt for det, men mest av alt fordi Toptemp introduserte meg.

De har forøvrig også det beste CV systemet jeg har brukt! Prøv selv ;-)"

KONTAKTPERSONER - IT

Bitten Marie Ektvedt-Thon Bitten Marie Ektvedt-Thon Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4792405199

Nyttig lesestoff

Ditt springbrett til en jobb innen IT

IT- support er helt avgjørende for enhver vellykket bedrift eller organisasjon. En jobb på IT-support vil derfor kunne være en smart vei inn i arbeidslivet og et godt springbrett til din videre karriere innen IT. Med et fagbrev eller bachelor stiller du godt i kampen om en slik jobb.

Les mer

Hvordan få IT-jobb innenfor drift og support

En IT-jobb kan plassere deg innen en rekke ulike bransjer. Det er likevel mange som kjenner seg igjen i et ønske om å være der de store teknologiske endringene skjer. Men hvordan kommer man seg dit?

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.