TOPTEMP VESTFOLD

TOPTEMP Vestfold

VI TROR PÅ IDEEN OM Å GJØRE LIVET DITT BEDRE - ENTEN DU ER KANDIDAT ELLER KUNDE.

 

Med øye for faglig kompetanse og personlige styrker er vi lidenskapelig opptatt av å finne rett person til rett jobb. Vi tror på kultur, arbeidsentusiasme og personlig utvikling. Vi tror på hverandre og vi tror på dere. Vi tror på hårete mål, søte drømmer og sterke ambisjoner, og på å konvertere dette til konkrete verdier for deg eller bedriften. 

Toptemp Vestfold er et rekrutterings- og bemanningsbyrå, som holder til både i Tønsberg og i Forskningsparken på Universitetet i Sør-Øst Norge. Vårt avdelingskontor i Vestfold ble etablert i 2004, og teller i dag 4 dedikerte medarbeidere med lang bransjeerfaring og stor kompetanse. Vi tilbyr personalutleie, rekruttering, vikarer, 3.parts vurderinger, samt bistand i omstillingsprosesser. Vi er opptatt av å sikre lokal arbeidskraft og bidra til vekst i regionen.  

Vårt mål er å sørge for at alle kunder og kandidater skal oppleve at de får personlig, dedikert og profesjonell oppfølging fra oss, og å være den beste bemannings- og rekrutteringsleverandøren i Vestfold.

Trenger du hjelp? Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg å fylle din ledige stilling.

Skal vi ta en prat om bemanning?

*
*

Glenn-Jarle_DL_Harmonie.jpg"Vi har brukt Toptemp ved flere anledninger over de siste 2-3 årene til rekruttering til ulike nivåer i vår organisasjon.
Det har vært ulike behov i hvert enkelt tilfelle og prosjektet har vært skreddersydd og tilpasset fra Toptemp deretter.
Men noen viktige elementer går igjen for hver gang, nemlig profesjonalitet
og evnen til å sette seg inn i vårt behov og definere profilen på stillingen vi ønsker å besette. 

Arbeidsmetodene som Toptemp bruker har vist seg å være suksessfulle og gitt utmerkede rekrutteringer for oss." 

Glenn Jarle Eriksen
Daglig Leder, Harmonie Norge AS

JeanetteAskim_Kandidat_web2.jpg

 

 

 

 

 

 

"Da jeg søkte på jobben som HR og Administrasjonssjef i Ingeniørservice var det ordlyden i annonsen jeg først falt for. Den var folkelig, tiltalende og hadde en innholdsrik kravspek. Det var meg dere søkte etter.

Toptemp som byrå holder det de lover, og oppleves som en seriøs og solid aktør. De er grundige og ryddige i hele ansettelsesprosessen, er effektive og engasjerte.
Jeg følte med godt ivaretatt i hele prosessen, fra første intervju til ansettelse.

På min tidligere arbeidsplass var det Toptemp som var min hovedsamarbeidsparter ved rekruttering. 
Toptemp innhentet kompetanse om selskapet, vi opparbeidet gjensidig tillitt, og vi opplevde veldig effektiv og god service fra løsningsorienterte og alltid positive rekrutteringsrådgivere.
Vi hadde stadig nye rekrutteringsbyrå innom som ønsket et samarbeid, men det var Toptemp vi kontaktet ved innleie og ansettelser fordi dere utmerket dere veldig positivt i alle våre prosesser."

Jeanette Askim, HR- og Administrasjonssjef.
Ingeniørservice AS

 

Toptemp Tønsberg

Glenn Jarle Eriksen

Daglig leder, Harmonie

"Vi har brukt Toptemp ved flere anledninger over de siste 2-3 årene til rekruttering til ulike nivåer i vår organisasjon. Det har vært ulike behov i hvert enkelt tilfelle og prosjektet har vært skreddersydd og tilpasset fra Toptemp deretter. Men noen viktige elementer går igjen for hver gang, nemlig profesjonalitet og evnen til å sette seg inn i vårt behov og definere profilen på stillingen vi ønsker å besette. 

Arbeidsmetodene som Toptemp bruker har vist seg å være suksessfulle og gitt utmerkede rekrutteringer for oss."

 

Jeanette Askim

HR- og administrasjonssjef. Ingeniørservice AS

"Da jeg søkte på jobben som HR og Administrasjonssjef i Ingeniørservice var det ordlyden i annonsen jeg først falt for. Den var folkelig, tiltalende og hadde en innholdsrik kravspek. Det var meg dere søkte etter.

Top Temp som byrå holder det dere lover, og oppleves som en seriøs og solid aktør. Dere er grundige og ryddige i hele ansettelsesprosessen, er effektive og engasjerte.

Jeg følte med godt ivaretatt i hele prosessen, fra første intervju til ansettelse.

På min tidligere arbeidsplass var det Top Temp som var min hovedsamarbeidsparter ved rekruttering. 

Top Temp innhentet kompetanse om selskapet, vi opparbeidet gjensidig tillitt, og vi opplevde veldig effektiv og god service fra løsningsorienterte og alltid positive rekrutteringsrådgivere.

Vi hadde stadig nye rekrutteringsbyrå innom som ønsket et samarbeid, men det var Top Temp vi kontaktet ved innleie og ansettelser fordi dere utmerket dere veldig positivt i alle våre prosesser."

 

Tanja Klæbo Schumacher

Økonomisjef. Enwa PMI AS

"Jeg ble rekruttert via Top Temp til stillingen som økonomisjef divisjonen Energi og Vann i Enwa konsernet.

Fra første møtet i prosessen til fast ansettelse ble jeg fulgt opp og informert løpende, og jeg følte hele tiden at også jeg som var kandidat ble utrolig godt ivaretatt. Jeg opplevde prosessen som profesjonell, men også at den ble ivaretatt på en menneskelig og varm måte. I tillegg kjenner Top Temp godt til Enwa konsernet, noe som gjorde det enkelt å stille spørsmål og få svar på det jeg som kandidat lurte på.

I etterkant av ansettelsen har vi hatt glede av å benytte TopTemp til å rekrutter ansatte hvor jeg har vært en del av prosessen da fra arbeidsgivers ståsted. Også her utviser Top Temp en profesjonell og dyktig tilnærming til prosessen. Vi opplevde at våre interesser ble ivaretatt og behovene våre godt kartlagt. Dette har jo sammenheng med at konsernet vårt har benyttet TopTemp i rekruttering i mange år, og at de kjenner oss svært godt.  Gjennom grundige prosesser finner TopTemp ikke bare de som passer godt inn hos oss faglig men også miljømessig. Jeg vil varmt anbefale TopTemp Vi fikk god nytte av sparringen med våre rekruttere underveis i prosessen og opplever at de på en seriøs og profesjonell løser oppdraget med å finne flinke mennesker som passer godt inn i vårt miljø."

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke