TOPTEMP VESTFOLD

TOPTEMP Vestfold

VI TROR PÅ IDEEN OM Å GJØRE LIVET DITT BEDRE - ENTEN DU ER KANDIDAT ELLER KUNDE.

 

Med øye for faglig kompetanse og personlige styrker er vi lidenskapelig opptatt av å finne rett person til rett jobb. Vi tror på kultur, arbeidsentusiasme og personlig utvikling. Vi tror på hverandre og vi tror på dere. Vi tror på hårete mål, søte drømmer og sterke ambisjoner, og på å konvertere dette til konkrete verdier for deg eller bedriften. 

Toptemp Vestfold er et rekrutterings- og bemanningsbyrå, som holder til både i Tønsberg og i Forskningsparken på Universitetet i Sør-Øst Norge. Vårt avdelingskontor i Vestfold ble etablert i 2004, og teller i dag 4 dedikerte medarbeidere med lang bransjeerfaring og stor kompetanse. Vi tilbyr personalutleie, rekruttering, vikarer, 3.parts vurderinger, samt bistand i omstillingsprosesser. Vi er opptatt av å sikre lokal arbeidskraft og bidra til vekst i regionen.  

Vårt mål er å sørge for at alle kunder og kandidater skal oppleve at de får personlig, dedikert og profesjonell oppfølging fra oss, og å være den beste bemannings- og rekrutteringsleverandøren i Vestfold.

Trenger du hjelp? Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg å fylle din ledige stilling.

Skal vi ta en prat om bemanning?

*
*

HVA SIER FOLK OM OSS

VESTFOLD AUDIO

ALF-EINAR LØBERG, DAGLIG LEDER

"Vi har benyttet Toptemp til rekruttering av nøkkelpersoner både til teknisk avdeling og merkantil avdeling.

Toptemp er uten tvil det mest profesjonelle og kvalitetsbevisste rekrutteringsfirma jeg har arbeidet med, og de har klart å finne akkurat de personene vi har hatt behov for.

Toptemps metodikk har hjulpet oss til å bli enige med oss selv hva stillingene skal dekke og hvilke kriterier vi stiller til kandidatene. Dette har vært svært nyttig, da man har lett for å fokusere mer på «ønsker» hos en person enn det reelle behovet vi har. Likeledes har vi klart å definere stillingene på en måte som gir dem en tydelig plass i organisasjonen med klare oppgaver og ansvarsområder.

I prosessen har Toptemps representanter kraftfullt holdt oss i tømmene, og styrt oss inn på sporet igjen når våre drømmer og ønsker av og til har tatt overhånd. Dette har vist seg å være særlig verdifullt ved vurdering av kandidater etter intervjuer. Her er det lett å bli sjarmert av personer, som kanskje har gode egenskaper og kunnskaper, men ikke dem man egentlig er på jakt etter.

Vi kan med glede anbefale Toptemp rekrutteringshjelp."


ENWA PMI

KANDIDAT JON G. RØSHOLT, PROSJEKTINGENIØR

Da valget ble å flytte «hjem» til Vestfold sommeren 2018, ønsket jeg å få muligheten til nye utfordringer. Den første stillingsannonsen som fanget min interesse var et vikariat som prosjektingeniør. Vikariat ble en perfekt mulighet til å bli kjent med en ny arbeidsgiver.

Top temp sin avdeling i Tønsberg hadde utlyst stillingen, og jeg var rask med å søke. Kort tid etter var det en telefonsamtale, og en påfølgende avtale med intervju. Dette var mitt første møte med et bemanningsbyrå, og jeg var i forkant noe skeptisk. Skepsisen forsvant allerede i det første intervjuet, og når intervjuet i den aktuelle bedriften skulle foreligge var det faktisk betryggende å ha med seg kontakten fra Top Temp. Intervjuet endte godt, og jeg ble tilbudt jobben. Etter en forlengelse av vikariatet har jeg nå fått fast stilling i Enwa og trives meget bra. Jeg ønsker å trekke frem min representant Elin Rabe for å sett meg som en kandidat som kunne passe inn bedriftskulturen til Enwa. Utover arbeidsoppgavene har trivsel vært nøkkelen til å lykkes.

Det har underveis i prosessen vært fint å ha Top Temp som arbeidsgiver. En del av opplevelsen har også vært å få besøk i bedriften med både julekalender og påskegave. I tillegg har det vært hyggelig dialog og god oppbacking. Top Temp kan absolutt anbefales!  

 

ACCON AS

Kandidat TOBIAS HOLMENJOHANSEN

Etter å ha jobbet som gründer i utlandet noen år og med en lite A4-vennlig CV var jeg veldig spent på hvordan jeg stilte i jobbmarkedet når jeg flyttet hjem til Norge. Etter kontakt med Top Temp Tønsberg skjønte jeg fort at dette ikke var noe å bekymre seg for og deres konsulenter var veldig positive og flinke til å spille på det jeg hadde opparbeidet meg av kompetanse og arbeidserfaring fra tidligere roller. 

Selve søknadsprosessen med Top Temp gikk veldig raskt og med en analytisk og proaktiv tilnærming føler jeg det kom meget godt frem hvorfor bedriften og meg selv var en god match. Jeg fikk god informasjon i forberedelsene til intervjuer og samspillet med Top Temp i disse prosessene var også veldig godt med tanke på å få frem de riktige ferdighetene for jobben ovenfor arbeidsgiver.

Personlig vil jeg rette en stor takk til Top Temp for deres profesjonelle og imøtekommende opptreden i hele prosessen og vil på absolutt anbefale andre å bruke Top Temp i sine søknads – og ansettelsesprosesser.

 

Toptemp Tønsberg

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke