Hei, Vestfold!

En dyktig medarbeider er en god investering! Vi er et rekrutterings- og bemanningsbyrå, som tilbyr personalutleie, rekruttering og delprosesser (pick&choose) tilpasset kundens behov. Vi holder til i Tønsberg, er eksperter på lokal arbeidskraft og bidrar stolt til vekst i regionen.

TOPTEMP Vestfold

VI TROR PÅ IDEEN OM Å GJØRE LIVET DITT BEDRE - ENTEN DU ER KANDIDAT ELLER KUNDE.

 

Med øye for faglig kompetanse og personlige styrker er vi lidenskapelig opptatt av å finne rett person til rett jobb. Vi tror på kultur, arbeidsentusiasme og personlig utvikling. Vi tror på hverandre og vi tror på dere. Vi tror på hårete mål, søte drømmer og sterke ambisjoner, og på å konvertere dette til konkrete verdier for deg eller bedriften. 

Toptemp Vestfold er et rekrutterings- og bemanningsbyrå, som holder til i Tønsberg. Vårt avdelingskontor i Vestfold ble etablert i 2004, og teller i dag 3 dedikerte medarbeidere med lang erfaring. Vi tilbyr personalutleie, rekruttering, samt delprosesser tilpasset til ditt behov. Vi er opptatt av å sikre lokal arbeidskraft og bidra til vekst i regionen.  

Vårt mål er å sørge for at alle kunder og kandidater skal oppleve at de får personlig, dedikert og profesjonell oppfølging fra oss, og å være den beste bemannings- og rekrutteringsleverandøren i Vestfold.

Trenger du hjelp? Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg å fylle din ledige stilling.

Skal vi ta en prat om innleie eller rekruttering?

Kontakt oss for et uforplinktende tilbud eller mer informasjon. Haster det? Ring oss på telefon 23 36 55 00, så snakkes vi!
*
*

Glenn-Jarle_DL_Harmonie.jpg"Vi har brukt Toptemp ved flere anledninger over de siste 2-3 årene til rekruttering til ulike nivåer i vår organisasjon.
Det har vært ulike behov i hvert enkelt tilfelle og prosjektet har vært skreddersydd og tilpasset fra Toptemp deretter.
Men noen viktige elementer går igjen for hver gang, nemlig profesjonalitet
og evnen til å sette seg inn i vårt behov og definere profilen på stillingen vi ønsker å besette. 

Arbeidsmetodene som Toptemp bruker har vist seg å være suksessfulle og gitt utmerkede rekrutteringer for oss." 

Glenn Jarle Eriksen, Daglig Leder.
Harmonie Norge AS

Kampanjeboost-toptemp.jpg

 

"Jeg ble rekruttert via Toptemp til stillingen som økonomisjef divisjonen Energi og Vann i Enwa konsernet.

Fra første møtet i prosessen til fast ansettelse ble jeg fulgt opp og informert løpende, og jeg følte hele tiden at også jeg som var kandidat ble utrolig godt ivaretatt. Jeg opplevde prosessen som profesjonell, men også at den ble ivaretatt på en menneskelig og varm måte. 

I etterkant av ansettelsen har vi hatt glede av å benytte Toptemp til å rekrutter ansatte hvor jeg har vært en del av prosessen da fra arbeidsgivers ståsted. Også her utviser Toptemp en profesjonell og dyktig tilnærming til prosessen. Vi opplevde at våre interesser ble ivaretatt og behovene våre godt kartlagt. Dette har jo sammenheng med at konsernet vårt har benyttet TopTemp i rekruttering i mange år, og at de kjenner oss svært godt.  Gjennom grundige prosesser finner Toptemp ikke bare de som passer godt inn hos oss faglig men også miljømessig. Jeg vil varmt anbefale Toptemp Vi fikk god nytte av sparringen med våre rekruttere underveis i prosessen og opplever at de på en seriøs og profesjonell løser oppdraget med å finne flinke mennesker som passer godt inn i vårt miljø."

Tanja Klæbo Schumacher, Økonomisjef. Enwa PMNI AS

"Da jeg søkte på jobben som HR og Administrasjonssjef i Ingeniørservice var det ordlyden i annonsen jeg først falt for. Den var folkelig, tiltalende og hadde en innholdsrik kravspek. Det var meg dere søkte etter.

Toptemp som byrå holder det de lover, og oppleves som en seriøs og solid aktør. De er grundige og ryddige i hele ansettelsesprosessen, er effektive og engasjerte.
Jeg følte med godt ivaretatt i hele prosessen, fra første intervju til ansettelse.

På min tidligere arbeidsplass var det Toptemp som var min hovedsamarbeidsparter ved rekruttering. 
Toptemp innhentet kompetanse om selskapet, vi opparbeidet gjensidig tillitt, og vi opplevde veldig effektiv og god service fra løsningsorienterte og alltid positive rekrutteringsrådgivere.
Vi hadde stadig nye rekrutteringsbyrå innom som ønsket et samarbeid, men det var Toptemp vi kontaktet ved innleie og ansettelser fordi dere utmerket dere veldig positivt i alle våre prosesser."

Jeanette Askim, HR- og Administrasjonssjef.
Ingeniørservice AS

JeanetteAskim_Kandidat_web2.jpg

Daglig_leder_Alf-Einar.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Vi har benyttet Toptemp til rekruttering av nøkkelpersoner både til teknisk avdeling og merkantil avdeling.

Toptemp er uten tvil det mest profesjonelle og kvalitetsbevisste rekrutteringsfirma jeg har arbeidet med, og de har klart å finne akkurat de personene vi har hatt behov for.

Dessuten er de flinke til å lage innovative og fengende annonsetekster.

Deres metodikk har hjulpet oss til å bli enige med oss selv hva stillingene skal dekke og hvilke kriterier vi stiller til kandidatene. Dette har vært svært nyttig, da man har lett for å fokusere mer på «ønsker» hos en person enn det reelle behovet vi har. Likeledes har vi klart å definere stillingene på en måte som gir dem en tydelig plass i organisasjonen med klare oppgaver og ansvarsområder.

I prosessen har Toptemps representanter kraftfullt holdt oss i tømmene, og styrt oss inn på sporet igjen når våre drømmer og ønsker av og til har tatt overhånd. Dette har vist seg å være særlig verdifullt ved vurdering av kandidater etter intervjuer. Her er det lett å bli sjarmert av personer, som kanskje har gode egenskaper og kunnskaper, men ikke dem man egentlig er på jakt etter. 

Vi kan med glede anbefale Toptemp rekrutteringshjelp."

Alf-Einar Løberg, Daglig Leder.
Vestfold Audio AS

Du finner oss her

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke