NO

HEI, VESTFOLD!

På jobbjakt i Vestfold?

Bor du i Vestfold eller vurderer du kanskje å flytte dit? Våre lokale eksperter i Vestfold kjenner jobbmarkedet godt og kan hjelpe deg bygge karriere på østlandet. Se noen av våre stillinger nedenfor, eller ta kontakt med en av oss så kan vi slå av en prat om mulighetene dine.

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
Toptemp-velkommen-2

Hvorfor jobbe i Vestfold?

Et sabla bra sted å jobbe med mange muligheter.

I snart 30 år har Toptemp matchet arbeidstakere med små og store selskaper i Norge og over hele verden. 

Vårt mål er å sørge for at alle kunder og kandidater skal oppleve at de får personlig, dedikert og profesjonell oppfølging fra oss, og å være den beste bemannings- og rekrutteringsleverandøren i Vestfold.

Trenger du hjelp? Kontakt oss gjerne på mail eller telefon, så hjelper vi deg finne din neste drømmejobb eller din neste kollega.

Hilsen oss i Toptemp Vestfold.

KONTAKTPERSONER - VESTFOLD

Lars Thore Hestnes Lars Thore Hestnes Recruiting & Staffing Manager +4790478149
Kim Johnny Berg Kim Johnny Berg Sr. Sales Manager +4748868299

Lesestoff fra jobbguiden

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.