NO

REGNSKAP

Jobbe som regnskapsfører?

Har du et hode for tall og kontroll på arbeidsdagen? Da bør du lese videre! Vi bemanner regnskapsførere til nasjonale og internasjonale bedrifter i hele skandinavia. Sjekk ut våre ledige stillinger, eller prat med en av våre rådgivere så hjelper vi deg bygge karrieren din videre. 

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
hjem bilder-53

Vi søker alltid etter dyktige hoder innen økonomi og regnskap!

Count on us!

Grunnet stadig økende etterspørsel etter engasjerte og flinke regnskap- og økonomiressurser, så leter vi etter profiler som deg! Som brenner for faget. Som ser løsninger der andre ser utfordringer. Som plotter så raskt på kalkulatoren at selv Northug skjelver i buksa.

At du har meget god regnskapsforståelse er kanskje unødvendig å nevne, men vi synes jo det er helt fabulous om du i tillegg kan skilte med økonomisk utdannelse og relevant arbeidserfaring. Det viktigste er dog at du jobber raskt, effektivt og nøyaktig og evner å se økonomiske sammenhenger.

Vi tilbyr et bredt spekter av jobber innen regnskap. Arbeidsoppgaver kan være alt fra regnskapsføring fra a-å, avstemming, revisjon, bilagshåndtering, til skatt og avgifter, rapportering, fakturering, inkasso og kundekontakt. At du er opptatt av fleksibilitet er topp, for vi kan tilby både vikariater av ulik varighet eller rekruttering til faste stillinger. Om du vil jobbe som regnskapsmedarbeider eller regnskapsfører innen regnskapstjenester eller regnskapsbyrå velger du selv. Vi er opptatt av at du skal finne den rette stillingen for deg!

Som flaks vil ha det vil du få gleden av å jobbe for noen helt fantastiske kunder og ikke minst æren av å utøve regnskapsmagi. #harrypotter...ish. Du er glad i den muntre samtalen og synes det er supert at du kanskje får ha løpende kontakt med revisor, kunde eller leverandørkontakt. Hvor herlig er det ikke å kunne kombinere tall og mennesker? 1, 2, hallo! #tallhumor

Vi er sikre på at du, med ditt arbeidstempo og din arbeidskapasitet, vil trives med å jobbe for oss.

Sjekk ut våre ledige stillinger under!

Les mer Lukk

SPENNENDE ARBEIDSPLASSER:

Ice_Logo_Horizontal_YellowBlack_RGB-01
Rema-bilde
standard_kisspng-logo-helly-hansen-brand-font-product-hansen-logo-bing-images-5b7f8bd17c68c9.6363673015350855215096
1200px-Telia_Scandinavia_Logo.svg

Hva sier kandidatene våre?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Se hva kandidatene våre sier!

HEGE ODDEN KROGSÆTHER

BOKFØRER | BETONMAST

«Jeg jobber som bokfører for en av Norges største entreprenører, Betonmast. Der har jeg varierte arbeidsoppgaver, gode utviklingsmuligheter og gode kollegaer i en seriøs bedrift som tar godt vare på sine ansatte.

Muligheten fikk jeg gjennom Toptemp. Jeg opplevde Toptemp som et veldig proft firma, med hyggelige og faglig dyktige konsulenter. Noe av det jeg likte aller best, utover at de var profesjonelle og informative, var at alt foregikk i en uformell setting. Som arbeidssøkende etter 26 år i annen fast jobb, føltes det trygt å gå gjennom prosessen med Toptemp og jeg vil ikke nøle med å anbefale dem til andre jobbsøkere.»

KONTAKTPERSONER - ØKONOMI OG FINANS

Nina Trulsson Nina Trulsson Recruiting & Staffing Manager +4794007305
Hege Liudalen Wold Hege Liudalen Wold Recruiting & Staffing Manager +4794007322

Lesestoff fra jobbguiden

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.