NO

HEI, AGDER!

På jobbjakt i Agder?

Er du bosatt i Agder-området eller ser du kanskje etter en grunn til å flytte dit? Våre lokale eksperter i Kristiansand kjenner ditt jobbmarked og kan hjelpe deg bygge karriere på sørlandet. Se noen av våre stillinger nedenfor, eller ta kontakt med en av oss så kan vi slå av en prat om dine muligheter. 

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
Toptemp-velkommen-2
Jobbjakt

Hvorfor jobbe i Agder?

Et sabla bra sted å jobbe.

I snart 30 år har Toptemp matchet arbeidstakere med små og store selskaper i Norge og over hele verden.

Vårt mål er å sørge for at alle kunder og kandidater skal oppleve at de får personlig, dedikert og profesjonell oppfølging fra oss, og å være den beste bemannings- og rekrutteringsleverandøren i Agder.

Trenger du hjelp? Kontakt oss gjerne på mail eller telefon, så hjelper vi deg finne din neste drømmejobb eller din neste kollega.

Hilsen oss i Toptemp Agder.

KONTAKTPERSONER - AGDER

Erin Andreassen Erin Andreassen Senior Manager +4748959848

Lesestoff fra jobbguiden

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.