NO

TOPTEMP SEASIDE

On-Ofshore bilder-21

Vi er her for å hjelpe deg.

 

Med stort fagnettverk innen on- og offshore finner vi raskt kvalifisert plattform-sertifisert personell til både små og store prosjekter.

Vi jobber strategisk og systematisk for å tiltrekke oss talenter innen on- og offshoresektoren, gjennom bruk av kandidatinnsikt, markedsforståelse, sosiale medier og målrettede markedsaktiviteter. Gjennom å sette oss inn i din bedrifts behov, verdier, ambisjoner og arbeidsmiljø finner vi de rette kandidatene - raskt og effektivt. Ut fra deres kravspesifikasjoner kartlegger vi raskt kritisk kompetanse og legger en plan for hvordan vi kan få tak i dette.

Vårt mål er å hjelpe deg og din bedrift slik at dere når deres mål - så smidig og effektivt som mulig. I flere år har vi derfor satset på å utvikle gode systemer, slik at vi kan jobbe dynamisk, agilt og smidig, samtidig som vi fokuserer på de individuelle prosessene. Vi benytter oss også av verktøy som personlighets- og evnetester, for å videre sikre kvalitet i våre leveranser.

Ved rekruttering eller innleie av on- og offshore-arbeidskraft er vi spesielt opptatt av faglig kompetanse, kvalitet og sikkerhet. Våre rekrutteringsrådgivere har selv spesialistkompetanse innen egne fagfelt, har bygget seg opp brede bransjenettverk, samt kan vise til mange års erfaring.

Vi jobber med mange spennende kunder - store, som små. Her er noen av våre spennende samarbeidspartnere:

Prosjektene vi jobber med.

Vi har lang erfaring fra de fleste typer prosjekter og har hver dag et hundretalls ansatte ute hos våre samarbeidspartnere, det være seg onshore/offshore, i næringsbygg, maritim og/eller samferdsel. Her finner du noen av prosjektene vi har jobbet med den siste tiden.
Maersk Interceptor
Ekofisk
Edvard Grieg plattform
Deepsea Stavanger
Johan Sverdrup
HubSpot Video

Hva sier kundene våre?

Kandidatene våre blir kvalitetssikret av fagpersonell med lang erfaring innen engineering sektoren. Slik kan du alltid kan være trygg på at du får personell du kan stole på.

GLENN JARLE ERIKSEN

DAGLIG LEDER | Harmonie Norge AS

"Vi har brukt Toptemp ved flere anledninger over de siste 2-3 årene til rekruttering til ulike nivåer i vår organisasjon.
Det har vært ulike behov i hvert enkelt tilfelle og prosjektet har vært skreddersydd og tilpasset fra Toptemp deretter.
Men noen viktige elementer går igjen for hver gang, nemlig profesjonalitet
og evnen til å sette seg inn i vårt behov og definere profilen på stillingen vi ønsker å besette.

Arbeidsmetodene som Toptemp bruker har vist seg å være suksessfulle og gitt utmerkede rekrutteringer for oss."

KONTAKTPERSONER - ONSHORE-OFFSHORE

Frida Skindlo Frida Skindlo Recruiting and Staffing Manager +4797154187
Anniken Sæther Nilsen Anniken Sæther Nilsen Sr. Recruiting and Staffing Consultant +4740633743
Wenche Søgaard Moen Wenche Søgaard Moen Sr. Recruiting & Staffing Manager +4792256058
Jessie Mingjing Lee Karthum Jessie Mingjing Lee Karthum Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4793835050
Matilda Lindqvist Matilda Lindqvist Recruiting & Staffing Manager +46761421547

Du kan stole på oss.


Vi er eksperter på å være arbeidsgivere og vi tar dette ansvaret på høyeste alvor. Tillitten vi får av våre kunder og ansatte er noe vi verdsetter
svært høyt, og for å opprettholde denne tilliten jobber vi kontinuerlig for å sikre og ivareta deres trygghet.
Våre systemer er oppdaterte, effektive og compliant. Systemene sørger blant annet for at vi ikke leverer kandidater som ikke har de påkrevde
kvalifikasjoner og sertifikater, og to ganger I året blir vi revidert på kvalitet, miljø og evnen til å drive et seriøst og kompetent bemanningsselskap - gjennom Revidert Arbeidsgiver, ISO 9001 og ISO 14001. Vi er en transparent samarbeidspartner, og inviterer gjerne til å komme på revisjon - vår dør er alltid åpen!
Vi ansetter mennesker med den rette kompetansen, utvikler våre ansatte, tilrettelegger for faglig påfyll og jobber systematisk med kultur og
arbeidsmiljø. Vi er stolte av å kunne levere kvalifisert personell, som har det minst like godt i et arbeidsforhold med oss, som om de skulle
jobbet fast hos dere.
På sett og vis anser vi oss selv som en del av dere. Og da kan kun det beste forventes!

GDPR

Ditt personvern er viktig for oss.


Vi er svært opptatt av å beskytte deg og dine personopplysninger. Du kan lese mer om vår personvernpolicy her:

 

 

REVIDERT ARBEIDSGIVER

Vi er stolte over å være en RA-bedrift.


Et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. For å kunne bli Revidert Arbeidsgiver må bedriften være medlem av NHO Service og Handel, være registrert hos Arbeidstilsynet og være organisert som et norsk aksjeselskap. Du kan lese mer om dette her:

 

ISO SERTIFISERT

Vi er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert.


Hva betyr dette? ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer. Standarden sier noe om hvordan man skal lede prosesser og blir mer effektiv i det man driver med. ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring. Den setter fokus på hvordan du kan redusere belastningen selskapet har på miljøet.

Rekruttering eller innleie?

Ønsker du å bli kunde, eller høre mer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!