TopTemp

I develop. Therefore I am.

Tenk at vi fant deg! Du som elsker algoritmer, arkitektur og back-end utvikling. Du som drømmer om C#.NET, Linux, REST, Java, SCRUM, Angular, React, Cloud, HTML5 og CSS3. Du som snakker i koder og som sjelden taper en kunnskapskonkurranse. Du som ønsker en sentral IT-funksjon med stort ansvar. Du som evner å jobbe operativt så vel som strategisk. 

Ja tenk! At vi fant deg!

Vi søker stadig etter sterke kandidater til våre stillinger innen systemutvikling. Vi søker deg som med engasjement og proaktivitet bidrar til utvikling av systemer, tjenester og integrasjoner. Du som fungerer som det viktige bindeleddet mellom forretning og drift. Du hiver deg målrettet over utfordringer og jobber for å forbedre prosess og kode.

Som den smarte personen vi tror du er, ser vi for oss at du har flere års relevant erfaring og høyere IT-utdannelse. Du vet hvordan du benytter ulike typer grensesnitt, hvordan du utvikler systemer, hvordan du integrerer nye funksjonaliteter og hvordan du designer brukervennlige løsninger. Siden du drives av ambisjoner mistenker vi at du har øye for nye muligheter og håper du vil ta en titt på våre ledige stillinger under. 

Om du er helt i startgropen av din karriere vil vi også gjerne høre fra deg. Om du vil fordype deg i kode, skaffe deg erfaring for å bli en bedre utvikler eller bygge nettverk, så håper vi du vil vurdere oss som en mulighet for deg. 

Vi ansetter til alle type stillinger innen IT. Det viktigste for oss er at du har interesse og engasjement, at du evner å oppdage muligheter, at du jobber strukturert og disiplinert og er opptatt av å levere avtalt kvalitet til avtalt tid. Du holder deg oppdatert på teknologiske trender og deler yter gjerne faglig støtte. 

Vi håper du knekker koden til å søke på stillingene under og at vi snakkes snarlig!

Noe for deg?

Kontakt oss

KENNETH RØSBEKK ANTONSEN

KANDIDATANSVARLIG / IT-DRIFT, SUPPORT OG SYSTEMUTVIKLER

kenneth.antonsen@toptemp.no

LARS MELCHER

KANDIDATANSVARLIG / IT-DRIFT, SUPPORT OG SYSTEMUTVIKLER.

lars.melcher@toptemp.no

INGEBORG EIKREM

KANDIDATANSVARLIG / IT-DRIFT, SUPPORT OG SYSTEMUTVIKLER.

Ingeborg.Eikrem@toptemp.no
Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke