Vi søker en dyktig og erfaren seksjonsleder

Stillingstittel: Innkjøper
Sted: Oslo
Stillingstype: Engasjement
Startdato: 01.08.19
Antall: 1
Publisert: 27.05.2019
Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere. Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.
Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere. Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor ...

Vi er på jakt etter en fremoverlent og serviceinnstilt seksjonsleder til vår Facility Management avdeling på Østlandet. En som vil trives med en variert arbeidshverdag som byr på ulike oppgaver og spennende utfordringer. Vi trenger deg som ser muligheter og evner å se det store bildet.

Vi ser for oss at du har bransjeerfaring og høyere utdannelse. Det er ønskelig med eiendoms- og/eller facility management kompetanse, og du må ha kunnskap om HMS og drift av bygg. Du er systemsterk, godt kjent med MS-Office og har førerkort kl.B. I rollen som seksjonsleder hos oss vil du ha en rekke ulike oppgaver og ansvarsområder, blant annet;

  • Ansvaret for koordinering og oppfølging av interne flytte- og ombyggingsprosjekter
  • Oppfølging av serviceavtaler med leverandører
  • Holde driftsmøter internt og eksternt
  • Innkjøp av FM relaterte tjenester og varer
  • Fakturakontroll
  • Rapportering av avvik
  • Ansvarlig for driften av selskapets biler
  • Ansvaret for oppfølging av FM helpdesk og interne driftsmeldinger
  • Noe reisevirksomhet må påberegnes

Som person er du ryddig, strukturert og ansvarsbevisst. Med nøyaktig arbeidsmetodikk tar du alle oppgaver på strak arm, store som små. Du har et skarpt blikk, øye for detaljer og gode kommunikative egenskaper. Med en ydmyk og naturlig positiv fremtoning kommer du godt overens med alle typer mennesker. Din gjennomtenkte og faglige tilnærming, kombinert med nøyaktighet og sans for detaljer, gjør deg raskt til en foretrukken partner i alle våre avdelinger. Ikke bare verdsettes dine evner til å finne de beste løsninger, men de setter pris på at du alltid er tilgjengelig og proaktiv, med strategisk og operativ tankegang.

Som en del av Multiconsult vil du få gleden av å jobbe med faglig dyktige og hyggelig kollegaer. Vi håper du kan bli en positiv bidragsyter til teamet, med gode referanser, interesse i fagfeltet og relevant kunnskap.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Guro Frantzen

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93022569 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke