Er du rå på digital markedsføring, og mener du har det som skal til for å bli vår nye fagekspert?

Vi er på jakt etter en erfaren, analytisk og selvgående digital markedsfører, som vil være med å løfte den digitale satsningen i Kommune-Norge. Du vil jobbe på tvers av avdelingene internt, mot kommunene og med en bred kundeportefølje, så det er avgjørende at du har evne til å prioritere og jobbe parallelt med selskapets strategiske og taktiske mål. DU vil bli fageksperten på huset som setter føringer og vet hva som skal til for at vi skal lykkes.
Vi er på jakt etter en erfaren, analytisk og selvgående digital markedsfører, som vil være med å løfte den digitale satsningen i Kommune-Norge. Du vil jobbe på tvers av avdelingene internt, mot kommunene og med en bred kundeportefølje, så det er avgjørende at du har evne til å prioritere og jobbe parallelt med selskapets strategiske og taktiske mål. DU vil bli fageksperten på huset som setter ...

Som person er du selvgående og engasjert, men evner også å lytte til andre rundt deg. Du trigges av å være med på å løfte kommune-Norge på den digitale reisen og trives når du jobber med mange oppgaver samtidig.

Arbeidsoppgaver:

  • Lansere løsninger i nye og eksisterende markeder
  • Ivareta og styrke selskapets merkevare og eksisterende portefølje i markedet
  • Drive trafikk til nettsider og produktsider
  • Skape oppmerksomhet og konvertering fra besøkende/interessent til bruker/kunde gjennom digital markedsføring
  • Utvikle,  optimalisere, initiere og gjennomføre kampanjer på Google Ads
  • Involvering i, eller ledelse av, andre typer digitale kampanjer 
  • Utvikle nye og optimalisere eksisterende landingssider
  • Sette data og innsikt i system, og gjennom dette forbedre og optimalisere nettsider og markedsføring

Vi ser for oss at du har flere år på baken innen digital markedsføring- nok til at du føler deg trygg på å være vår fagperson. Du har god kjennskap til annonsering, kampanjer, optimalisering og rapportering og har en tung verktøykasse innenfor digitale verktøy. Det er et must at du har inngående kunnskap om Google Analytics, Google Ads, Google Tag Manager og Facebook Ad manager. Det er viktig for oss at du er opptatt av å se prosessene i sin helhet og jobber godt med AB testing for å se effekten av vårt arbeide og hvor trafikken kommer fra.

Vi tilbyr en fantastisk arbeidsplass der våre medarbeidere hver dag jobber for at hverdagen i kommunene skal bli mer effektiv. Vi har et bredt nettverk som vet vi er gode faglig og som det er lett å bygge relasjoner med. Vi jobber godt sammen internt og treffes til sosiale samlinger mellom slagene. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og meget sentral beliggenhet i Oslo Sentrum.

Vi ser frem til å høre fra deg!

KF er en ledende leverandør av digitale løsninger og innholdsprodukter til norske kommuner. Vi utvikler og selger produkter og tjenester som bidrar til kvalitetssikring og effektivisering i kommunene og øvrig offentlig sektor. Vår visjon er å være en ledende leverandør av kunnskaps- og informasjonsprodukter til kommune-Norge. I 2017 og 2018 ble vi i Innovasjonsmagasinet Innomag kåret til en av de 25 mest innovative virksomhetene i Norge.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Siri F. Riise

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93058660 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke