Sol, sommer og shippingmesse!

Stillingstittel: Kundeservicemedarbeider
Sted: Nesgata, 2000 Lillestrøm
Stillingstype: Sesong
Startdato: 3.6.2019
Antall: 15
Publisert: 07.05.2019
Norges Varemesse er en internasjonal arena for messer, kongresser, konferanser, banketter, events og konserter. Hovedoppgaven er å fremme norsk næringsliv, organisasjonsliv og kulturliv. NV eier og drifter landets største og ledende event- og messesenter i Lillestrøm, samt konsertarenaen Oslo Spektrum. Med attraktive tomtearealer, vil området rundt messehallene i Lillestrøm videreutvikles mens et stort kongressenter er på tegnebrettet ved Oslo Spektrum. Stiftelsen har 106 ansatte.Med nesten 100 års erfaring og over 100 engasjerte ansatte, eier og driver Stiftelsen Norges Varemesse landets ledende event- og messesenter i Lillestrøm, samt Oslo Spektrum som er Norges fremste konsertarena.
Norges Varemesse er en internasjonal arena for messer, kongresser, konferanser, banketter, events og konserter. Hovedoppgaven er å fremme norsk næringsliv, organisasjonsliv og kulturliv. NV eier og drifter landets største og ledende event- og messesenter i Lillestrøm, samt konsertarenaen Oslo Spektrum. Med attraktive tomtearealer, vil området rundt messehallene i Lillestrøm videreutvikles mens et ...

 Nå trenger vi DEG til å bemanne opp årets viktigste messe!

Er du serviceminded, har et smil om munnen og god i engelsk? Da vil jeg at du skal lese videre.

Fra 04-07 juni trenger vi kandidater som skal hjelpe oss med billetter, scanning og stå i garderobe. Her vil det komme masse spennende folk fra hele verden, som du skal ønske velkommen. Så bli med på verdens ledende maritime eventuke. Dette blir utfordrende, gøy og initiativrikt.

Som person er du ryddig, omgjengelig og liker å yte service. #stjerne

Så vil du ta med deg litt penger inn i sommerferien?

Da venter vi på å høre fra deg.

VI gleder oss til dette sammen! #highfive

 

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Hege Liudalen Wold

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 94007322 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke