Vil du jobbe som eBusiness Project manager?

Stillingstittel: Prosjektleder
Sted: Lørenskog
Stillingstype: Engasjement
Startdato: Snarest
Antall: 1
Publisert: 07.05.2019

For en av våre kunder med beliggenhet på Lørenskog søker vi en erfaren eBusiness Project Manager til nyetablert team. Vi ser etter deg som vil jobbe i et hektisk, dynamisk og inkluderende miljø. En som vil sikre optimal kundetilfredshet og kontinuerlig søker etter muligheter til å øke e-handel og optimalisere prosesser. Er du rett person for oss? 

Denne rollen inneholder en rekke ulike og varierte arbeidsoppgaver, og passer for deg som liker å kombinere det kommersielle og tekniske for å finne gode løsninger for kundene. For å gi deg et innblikk i en typisk hverdag ramser vi opp noen oppgaver:

  • Planlegge, koordinere og levere eBusiness prosjekter iht kommersielle og tekniske krav
  • Sikre optimal kundetilfredshet
  • Veilede og støtte salg og andre interne avdelinger i forbindelse med tilbud
  • Utføre 2.linje eBusiness support og user Acceptance testing
  • Foreslå og gjennomføre forbedringer til eBusiness prosesser/løsninger hos kunde
  • Øke e-handel innenfor bedriftens eksisterende og fremtidige kundebase
  • Styrke utvikling av elektroniske løsninger

Som person er du en kundefokusert problemløser som drives av gode resultater. En med øyne for detaljer som er opptatt av nøyaktighet og struktur. Du er en racer på kommunikasjon og samarbeid, og det er ingenting å utsette på dine analytiske ferdigheter og organisatoriske forståelse. Bakgrunnsmessig er det en fordel med utdannelse innen informasjonsteknologi eller forretningsforståelse, men det viktigste for oss er at du har erfaring med salg og implementering av tekniske løsninger, samt e-innkjøpsprosesser. Et stort pluss i boka vil være om EDI kunnskaper om transaksjonstyper, dokumentformater og kommunikasjonsmetoder sitter fremst i pannebrasken.

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe i et selskap som ønsker å styrke sin posisjon ytterligere innenfor e-handel. Du vil komme inn i et dynamisk miljø hvor alle står sammen og bistår hverandre i en hektisk, men veldig morsom hverdag. Dine kollegaer digger jobben sin og er fremtidsrettet og proaktive. Vi håper å få deg med på laget!

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Guro Frantzen

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93022569 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke