Serviceinnstilt tekniker med hjerte for god kaffe?

Er du serviceinnstilt, teknisk anlagt og glad i god kaffe? Da må du gjerne lese videre!

For vår kunde søker vi en trivelig og imøtekommende person med god teknisk innsikt, som vil være med på å drifte og vedlikeholde vann- og kaffemaskiner i Hordaland.

Arbeidsdagen din vil være variert, og du vil få møte mange kjekke folk underveis. Blant annet vil du reise rundt for å hjelpe andre kaffeglade kunder med å ta service på allerede eksisterende automater, installere flunkende nye maskiner og levere varer. I tillegg kan det også bli noe reparasjon, vedlikehold og lagerstyring. Din egen lidenskap for god kaffe vil komme godt med når du får møte både gamle, nye og kommende kunder, slik at du kan gi dine beste anbefalinger og bidra til mersalg for bedriften.

Vi ønsker at du minimum har teknisk utdanning på videregående nivå, i tillegg til en interesse for det tekniske faget. Du har selvsagt en smilende og positiv fremtreden, i tillegg til å være nøyaktig og strukturert i ditt arbeid. I tillegg er du klar for å holde hodet kaldt på hektiske arbeidsdager, og mestrer å jobbe både målrettet og selvstendig.

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Helene Wiik

Avdelingsleder, Bergen

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 48866015 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke