Sous chef

Stillingstittel: Sous chef
Sted: Voksenåsen Hotell & Konferanse
Stillingstype: Engasjement
Startdato: 1.5.2019
Antall: 1
Publisert: 23.04.2019
På vegne av vår kunde søker vi etter en helt rå sous chef, lyst til å jobbe i ett spennende team mens du nyter Oslo's beste utsikt?
På vegne av vår kunde søker vi etter en helt rå sous chef, lyst til å jobbe i ett spennende team mens du nyter Oslo's beste utsikt?

 What you got cooking?  

Som sous chef har du ansvar for drift av kjøkkenet når kjøkensjefen ikke er tilstede. Du sørger for at maten som lages er i henhold til oppskrift, at alle rutiner blir fulgt, at varekostnaden er der den skal og at matsikkerhet og renhold blir opprettholdt. Stillingen er 100% operativ. Bakrunn fra Fine dining er ett plus. 

Vi er sikre på at du er en helt rå person. Du er proaktiv og tar tak der det trengs, du er en teamplayer av rang, og samarbeider godt med ulike type mennesker. Dessuten er du selvfølgelig et ekte kokketalent; rå på sammensetninger, stødig på tilberedning og med et øye for det estestiske. Om du tilbereder blodig biff, banket mør eller flambert fisk spiller ingen rolle.

Du tenker alltid hygiene og HMS, og er et utpreget ordensmenneske. Vi trenger kanskje ikke nevne at du er renslig, og sørger for å holde arbeidsstasjonen ved like, men gjør det likevel. Greit å være på den sikre siden, sier nå vi!

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Du er

  • Energisk
  • Kreativ
  • Positiv
  • Strukturert
  • Har øye før detaljer
  • Bakrunn fra Fine dining

Du vil få

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Fast jobb i spennende og anerkjente selskap
  • God oppfølging fra dedikerte rådgivere
  • Mulighet for faglig påfyll og å jobbe tett med faglig sterke kollegaer

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Mathias Paul

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 40491150 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke