Er du god i Excel?

Stillingstittel: Key Account Manager
Sted: Oslo
Stillingstype: Vikariat
Startdato: 1.3.2019
Antall: 1
Publisert: 01.02.2019

For vår oppdragsgiver søker vi deg som vil jobbe i et vikariat som Markedscontroller. Vi ser etter deg som er serviceinnstilt og kvalitetsbevisst. Du har god tallforståelse og syns det å jobbe med tall både er morsomt og spennende. Du har gode kunnskaper i Excel og forstår hvordan du skal bruke det til analysearbeid, utarbeidelse av rapporter og tabeller. Du er selvstendig med høy gjennomføringsevne og tar alle oppgaver på strak arm.


Arbeidsoppgaver

  • Salg
  • Analysearbeid (Excel)
  • Delta i kundemøter
  • Jobbe mot KAM
  • Bistå avdelinger internt på huset (BackOffice og KAM)

 

Vi som selskap er veldig opptatt av å til enhver tid yte god service mot kunder, men også internt i bedriften. Her vil du få en hektisk hverdag og det er viktig at du takler å ha flere baller i luften samtidig. Du har gjerne erfaring fra lignende roller, men det viktigste for oss er at du er god i Excel. Vi lover deg at du vil komme inn i et hyggelig arbeidsmiljø med dyktige kollegaer som virkelig brenner for faget sitt.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Guro Frantzen

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93022569 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke