Forretningsorientert og fremoverlent EA ? Da ønsker Element Logic å ha deg med på laget!

Sted: Dyrskueveien 26, 2040 Kløfta
Stillingstype: Fast
Startdato: 1.6.2019
Antall: 1
Publisert: 12.12.2018
Element Logics’ vision is to make our customer’s warehouse the most efficient in Europe. We focus on efficient goods flow and high productivity to help our customers become more profitable and competetive. In other words, we are: OPTMIZING WAREHOUSE PERFORMANCE

Vi har vokst raskt og mye, og skal vokse videre. Dette blir en spennende reise for deg som liker å ha stålkontroll, men samtidig være fleksibel og trives med endringer. Du som ønsker å arbeide i en organisasjon med flat struktur, og liker å ta ansvar uten at du kan eller må ta alle de store avgjørelsene.

Denne rollen hos oss er nyopprettet og du blir CEO sin høyre hånd og skal avlaste, sparre og bistå der det trengs. Du vil få en unik mulighet til å bli kjent med hele organisasjonen både i Norge og i Europa.
Det er viktig at du har hatt en liknende stilling før og vet hva dette ansvaret innebærer, samtidig som du har et åpent sinn og er lyttende for å gjøre ting på en ny eller annen måte enn du alltid har gjort. Hverdagen din vil bli variert og spennende, samt by på en del reise den første tiden for å bli kjent med organisasjonen i Norge og i Europa. Din arbeidsplass vil ellers være ved hovedkontoret på Kløfta.

Noen av oppgavene i denne rollen:

- Styre kalender, svare på mail og prioritere henvendelser til CEO
- Saksforberedelser, lage/ferdigstille presentasjoner til møter
- Skrive referat, oppfølging av saker/prosjekter i etterkant
- Bistå ved møter/reiser i Europa der hvor Element Logic er lokalisert
- Diverse administrative oppgaver

I tillegg til gitte oppgaver vil man sammen med CEO utvikle stillingen i forhold til kompetanse og erfaring slik at det blir en produktiv hverdag for CEO og deg

 

 

Litt om deg:

Det er et krav at du har erfaring fra liknende stilling, men du trenger absolutt ikke være utlært. Vi ønsker at du kommer inn i denne rollen her hos oss med et åpent sinn.
Økonomisk bakgrunn/forståelse er viktig. At du synes vårt produkt er interessant og at roboter er spennende er nesten en forutsetning for at du skal få en god hverdag. Har du i tillegg teknisk forståelse – ja, da må du søke NÅ! Du er en RACER i Office pakken og er godt vant med å produsere presentasjoner. Ettersom mesteparten av korrespondansen i selskapet går på engelsk, så er det viktig at du har et godt språkøre og det er et krav at du er flytende i engelsk både muntlig og skriftlig. Hørte vi at du snakker fransk også? – oi, da roper vi faktisk høyt HURRA.
Videre så er du en person som smiler mye, har en positiv utstråling og et ja menneske, men som også kan sette ned foten når det er nødvendig! 

Om oss

Element Logics visjon er å gjøre våre kunders lagre til de mest effektive i Europa. Det lykkes vi godt med! Element Logic AS har mer enn 30 års erfaring som leverandør og systemintegrator innen lagerlogistikk, med automatiseringsløsninger som en sterkt voksende del av porteføljen. Selskapet er en klar markedsleder på AutoStore i Norden og har en rekke velkjente og suksessfulle kunder. Element Logic har hatt sterk vekst de senere årene, med 100% topplinjevekst fra 2016 til 2017, og fortsetter med betydelig satsing i Europa. 

Element Logic har hovedkontoret på Kløfta og vi omsatte for 580 millioner i 2017 og er 100 fastansatte medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, England og Polen. 

Du er

  • erfaren med administrative oppgaver
  • flytende i engelsk både muntlig og skriftlig
  • over gjennomsnittet god i Office pakken
  • teknisk interessert
  • nysgjerrig og nytenkende

Du vil få

  • være med å forme din egen hverdag
  • være med på en spennende reise med et selskap i stadig vekst
  • en variert og spennende hverdag
  • gode betingelser

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Rina Brenden

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 98265518 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke