Utvikler

Sted: Kristiansand
Stillingstype: Fast
Startdato: Snarest
Antall: 1
Publisert: 09.11.2018

Er du nysgjerrig, løsningsorientert og kreativ? Ja da tror vi dette er stillingen for deg! Phonero har ett av Sørlandets største og mest spennende utviklingsmiljøer. Vi ser etter en utvikler som skal være med å videreutvikle eksisterende systemer, samt forvalte Phoneros egenutviklede løsninger. 

Du trives med å samarbeide med andre, men jobber også veldig godt selvstendig. Som en strukturert, kvalitetsbevisst og organisert arbeidstaker håndterer du en hektisk hverdag veldig bra. Du motiveres av utfordringer og har evne og vilje til å lære ny teknologi og å utforske nye problemstillinger.

Som utvikler hos Phonero vil du bidra i alle ledd - både frontend og backend. Du vil bli en del av et godt og sterkt fagmiljø så dersom du er tyngre på den ene eller den andre fronten har du store muligheter til å utvikle dine kunnskaper - men du må ha ett ønske om å jobbe med begge deler. Vi oppfordrer både erfarne utviklere og nyutdannede til å søke!

Ønskelig med erfaring fra en eller flere av disse teknologiene:

  • Frontend: JavaScript, React, Redux, Durandal, REST/JSON
  • Backend: C#, NServiceBus, SQL Server, EntityFramwork

Høres dette spennende ut? Vår kunde kan i tillegg friste med fast stilling med spennende karrieremuligheter og gode fremtidsutsikter for den rette. Oppstart snarest, så send inn din CV og søknad i dag.

Så hvem er egentlig vi?

Phonero eies av Telia som er Nordens største mobiloperatør. Telia omsetter årlig for 10 milliarder i Norge og har over 2,5 millioner norske brukere. Vi er stolte av å kunne tilby kundene våre løsninger som både er best på 4G dekning, hastighet og stabilitet.

Sammen med Telia jobber vi hardt for å hele tiden lansere nye og spennende løsninger, og utvikle oss mest mulig til å være den beste mobiloperatøren for din bedrift. I dag teller deres tekniske miljø ca 30 hoder og er i stadig vekst. 

For mer informasjon ta kontakt med Toptemp ved Erin Andreassen på 48959848 / erin.andreassen@toptemp.no

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

 

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Kontakt meg!

Rebecca Maylam Hoff

Rekrutteringsrådgiver/Prosjektansvarlig

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 98401824 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke