Software Developer - Senior

Stillingstittel: Utvikler
Sted: Kristiansand
Stillingstype: Engasjement
Startdato: Snarest
Antall: 1
Publisert: 28.01.2019

Intelligent Operations avdelingen har ansvar for et teknologiområde som kjennetegnes av høy grad av autonome og smarte løsninger og systemer. Produktene og systemene som Intelligent Operations er ansvarlige for går ofte på tvers av prosesser, produkter og maskiner og løsningene deres er med på å sette standarden for kommende generasjoner av borerigger.

Kunden er verdensledende på deres felt og det skal de fortsette med å være. Derfor prioriterer de nå videreutvikling av eksisterende «Vision produkter» samt utvikling av nye løsninger ved hjelp av blant annet høynivå programmering, smart sensor teknologi og kamerasyn- og vision teknologi. Du må være nysgjerrig og lærevillig og ha lyst til å jobbe med teknologi som er med på å sette standarden for kommende generasjoner av borerigger. Som ansatt vil du jobbe i utviklingsteam med andre software vision ingeniører der arbeidsoppgavene i hovedsak er knyttet opp mot software design, implementering og test.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Kunde vår ønsker å knytte til seg en positiv og innsatsvillig medarbeider med gode evner til både å jobbe selvstendig og sammen med andre. De søker en ingeniør eller sivilingeniør som har stor arbeidskapasitet, er strukturert, kreativ og nytenkende. Det forutsettes god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk.

Stillingen vil medføre utvikling og leveranser innenfor vision teknologi der fellesnevneren er programmering i c++ og/eller c#. Erfaring med c++ og/eller c# fra skole eller arbeidsliv er derfor helt avgjørende i denne rollen. Det er også viktig at du liker utfordringer og er nysgjerrig på ny teknologi da du vil jobbe i et innovativt og faglig tungt miljø.

Ønskede kvalifikasjoner/kjennskap til:

  • Datasyn (OpenCv, TensorFlow, etc)
  • Mønstergjenkjenning og forståelse for sanntids systemer
  • Matematisk og fysisk forståelse
  • Optikk og kamerateknologi
  • Python
  • Git

For mer informasjon ta kontakt med Rebecca Maylam Hoff, tlf: 98401824 / rebecca.hoff@toptemp.no

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Rebecca Maylam Hoff

Rekrutteringsrådgiver/Prosjektansvarlig

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 98401824 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke