Offshore elektriker med ex vedlikehold søkes

 

Er du en rå og tøff elektriker og klar for et norsk oljeeventyr?

 

Perfekt!

 

Vi søker nå offshoreelektrikere med ex vedlikehold til langsiktig offshore-prosjekter til en av Norges største rigger. Utreise til riggen er ifra Stavanger.

 

Vi tilbyr 14:28 rotasjon, slik at du får mest mulig tid til å nyte livet! Beachlife, hello! Men selv om vi er opptatt av din happiness in life, er vi også opptatt av at du leverer på jobb. Vi ser for oss at du kan starte opp på kort varsel og hjelpe oss å koordinere stort og smått på riggen. Du er et utpreget ja-menneske, og har et brennende ønske om å levere gode resultater i din jobb.

 

Selv om vi er sikre på at du er en kickass bra person, så har vi visse kriterier som må oppfylles. Antagelig bare peanøtter for et talent som deg, but here goes. Du må ha:

  • Fagbrev Gr. L/ Gr. H eller DSB godkjenning
  • GSK
  • HLR
  • EX vedlikehold
  • Helseerklæring
  • FSE
  • AT/SJA
  • Gode kunnskaper i norsk/svensk (minimum nivå C1)
  • Offshore/onshore-erfaring

 

Så hvorfor jobbe gjennom Toptemp?

Vi har lang erfaring innen elektro, onshore og offshore. Våre rådgivere er opptatt av å finne stillinger som passer deg og din profil og er opptatt av at du skal få de beste villkår som mulig. Vi koordinerer alt for deg, alt du trenger gjøre er å møte opp på flyplassen. ... og levere på jobb såklart ;)

 

Vi leverer betingelser enligt tariff og disse jobbene har varighet i minst 11 måneder med mulighet for forlengelse. Vi sørger for at du får bo med en rekke ulike type mennesker og er sikre på at du vil få en rekke nye bekjentskaper.

 

Vi er faktisk nesten litt misunnelige.

Søk da vel! The good life awaits!

 

Om Toptemp 

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

 

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

 

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Hannah Dalen er ansvarlig for denne stillingen.
Ring 96943127 eller send en e-post.
Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke