Kundeservice åpen stilling

Vi søker en over gjennomsnittet engasjert person som deg til våre kundeservice-stillinger. Send oss en åpen søknad hvis du vil jobbe med stillinger knyttet til "kundeservice og call center". Kanskje vi kontakter deg med drømmejobben.
Vi søker en over gjennomsnittet engasjert person som deg til våre kundeservice-stillinger. Send oss en åpen søknad hvis du vil jobbe med stillinger knyttet til "kundeservice og call center". Kanskje vi kontakter deg med drømmejobben.

Ingen signaler? ingen problem!

Vi elsker at du kommuniserer lekende lett med mennesker fra ulike miljøer og tilpasser deg de du snakker med. Som kundeservicemedarbeider vil du nemlig få gleden av å snakke med mange herlige mennesker. Med glimt i øyet besvarer du spørsmål fra kundene med inngående kunnskap og dyp respekt, og vinner raskt tillit. Du trigges av den gode samtalen, og har alltid fokus på det beste for de rundt deg.

Akkurat som oss. Vi ønsker nemlig det beste for deg! Vi er (i all ydmykhet) eksperter på fagområdet og vet hva som skal til for at du skal lykkes i jobbmarkedet. Med lang erfaring og solid kompetanse kan våre eminente rådgivere hjelpe deg med å finne den rette jobben for deg. All you have to do is ask. #askmore

For å finne den rette jobben er det nice for oss å vite at du har erfaring fra kundeservice og er vant med å levere et høyt servicenivå. Kanskje har du studiekompetanse eller relevant høyere utdannelse? Kanskje har du jobbet med salg og service som salgskonsulent eller kundeservicemedarbeider?

Det viktigste for oss er likevel at du trigges av gode resultater, motiveres av gode tilbakemeldinger og evner å yte god service. Du er kvalitetsbevisst, løsningsorientert, og nesten irriterende optimistisk. Men bare nesten. Vi liker det egentlig. Æresord!

 

Om Top Temp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Du er

 • Løsningsorientert
 • Flink til å kommunisere
 • Tålmodig
 • Du har teknisk sans
 • Du er motivert av salg og service

Du vil få

 • Konkurransedyktige vilkår
 • Tilgang til store nasjonale og internasjonale selskap
 • En personlig rådgiver som er tilgjengelig for hjelp og oppfølging
 • Midlertidige og faste stillinger på mange kompetansenivå
 • Mulighet til å utvikle fagkompetanse og egen karriere gjennom tilpassede oppdrag
 • Delta på bransjefester og happenings i regi av Toptemp

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Hege Liudalen Wold

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 94007322 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke