Selger åpen stilling

Er du en selger med ambisjoner og glimt i øyet? Vi bemanner selgere for nasjonale og internasjonale aktører i flere marked. Skriv litt om deg selv og hva du kunne tenke deg å jobbe med. Kanskje vi kontakter deg med drømmejobben.
Er du en selger med ambisjoner og glimt i øyet? Vi bemanner selgere for nasjonale og internasjonale aktører i flere marked. Skriv litt om deg selv og hva du kunne tenke deg å jobbe med. Kanskje vi kontakter deg med drømmejobben.

Selger Åpen Stilling

Vi i Toptemp vet at en god selger ikke bulldoser seg gjennom hverdagen. Vi vet at en god selger er en lyttende selger. En god selger forstår bedriftens virksomhet og avdekker bedriftens behov. En god selger kommuniserer med en ydmyk og kunnskapsrik tilnærming og vet hva som skal til for å rådgi kunden på en faglig troverdig måte. En god selger skaper tillit, jobber langsiktig med sine relasjoner og evner å forvalte sin portefølje med tanke på gjenkjøp. En god selger er opptatt av gode resultater men på en god måte.

Akkurat som deg!

Vi finner regelmessig nye selgere til store og små, nasjonale og internasjonale selskap. Det er ikke alltid vi kan offentliggjøre våre kunder, men mange av våre selgere får jobbe med og blant  verdenskjente aktører. 

Er du interessert i å jobbe som selger for en av våre kunder? Send oss en åpen søknad, skriv litt om deg selv og hva du kunne tenke deg å jobbe med. Kanskje vi kontakter deg med drømmejobben. 

Vi tilbyr

  • Fast jobb i spennende og anerkjente selskap
  • God oppfølging fra våre dedikerte rådgivere
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Mulighet for faglig påfyll og å jobbe tett med faglig sterke kollegaer

Om Top Temp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Har du spørsmål?

Charlotte Silkebekken Bergerud

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 95832353 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke