Pssst! Regnskapsmedarbeider!

Sted: Oslo
Stillingstype: Vikariat
Startdato: Etter avtale
Antall: 1
Publisert: 20.12.2018

Yes! Vi visste det, du ER den nysgjerrige sjelen vi søker etter!

Godt du klikket deg inn her, for du skjønner at på grunn av stadig økende etterspørsel etter engasjerte og flinke regnskapsmedarbeidere, så leter vi etter profiler som deg! Som brenner for faget. Som ser løsninger der andre ser utfordringer. Som plotter så raskt på kalkulatoren at selv Northug skjelver i buksa.

At du har meget god regnskapsforståelse er kanskje unødvendig å nevne, men vi synes jo det er helt fabulous om du i tillegg kan skilte med høyere økonomisk utdannelse og relevant arbeidserfaring. 

Du vil få gleden av å jobbe for noen helt fantastiske kunder i Oslo og på Romerike, hvor du vil få æren av å utøve regnskapsmagi. #harrypotter...ish. At du er opptatt av fleksibilitet er topp, for vi kan tilby vikariater av ulik varighet slik at du selv kan velge det som passer for deg.

Vi er sikre på at du, med ditt arbeidstempo og din arbeidskapasitet, vil trives med arbeidsoppgavene som blant annet innbefatter regnskapsførsel fra a til ø, lønn, fakturering, remittering og avstemming. Du er samtidig glad i den muntre samtalen og synes det er supert at du også får ha løpende kontakt med revisor, samt kunde og leverandørkontakt. Hvor herlig er det ikke å kunne kombinere tall og mennesker? 1, 2, hallo! #tallhumor

Service er din passion og du tar ofte initativ i ditt arbeid. Med en liten dose tålmodighet og en imponerende sans for struktur vinner du hjertene til dine kollegaer og sørger for fin flyt på kontoret.

Siden du i tillegg kan skilte med god systemforståelse og utmerkede kommunikasjonsferdigheter i norsk, både muntlig og skriftlig, er vi sikre på at du vil passe perfekt i en av våre ledige stillinger.

Søk nå, «or forever hold your silence!»

Eller nei.

Bare søk .

We’ll be waiting.

Om Top Temp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Kontakt meg!

Nina Trulsson

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 94007305 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke