NO

BLI MED PÅ EVENTYRET

Koble deg på

Med Toptemp Energy gjør vi en storsatsning på energimarkedet og ser etter flere som vil være med!

Vår satsning på dette segmentet betyr at vi trenger dyktige mennesker til en av landets mer interessante industrier, til havs, på verft og i Nordsjøen. Helt konkret er vi på utkikk etter deg som har bakgrunn innen automasjon, elektro, prosjektledelse, fra en funksjonær stilling, som ingeniør eller mekaniker. Høres noe av dette ut som deg? Ta kontakt med oss, så kan vi fortelle mer om de spennende prosjektene du får jobbe med! 

ingeniør bilder-24

test

Ledige stillinger

Elektriker som drømmer om onshore-eventyr?

Er du en elektriker som ønsker å jobbe på et stort onshoreprosjekt? Nå har du muligheten! Toptemp søker dyktige elektrikere med industrierfaring til onshoreprosjekter med omgående oppstart. Vi ser etter deg som vil bidra med ditt engasjement og arbeidsvilje til en spennende arbeidsplass hvor du ...

Les mer
Vindmøller

Vi sparer ikke på kruttet

Vi er ikke de som følger strømmen, men rett og slett de som styrer skuta. Og vi ønsker å ha med oss folk om bord som har erfaring fra industrien og vil bygge karriere. For med oss i Toptemp Energy er det nettopp det du får.

Hos oss vil du få 100% fast stilling. Vi kan tilby gode betingelser, og følger EL og IT sine LOK avtaler. Alle innenlands reiser, i tillegg til flyreiser til og fra Sverige og Danmark, dekker vi. På denne måten skal det være lett og trygt å dra til og fra prosjektene. Ved jobb på verft får du servert gratis frokost, lunsj og middag, i tillegg til gratis bolig. Vi operer med 15/20 rotasjon der du får jobbe i 2 uker, avløst av 3 uker med fri. Dette er derfor en jobb for deg som trives med en litt annerledes hverdag.

Prosjektene våre starter hovedsakelig onshore og vil gi deg den beste erfaringen for å lande en offshore-jobb, dersom det er drømmen. Sammen kan vi få deg dit du vil.

For å kunne både lykkes og trives i noen av disse stillingene ser vi for oss at dette er på plass:

  • Fagbrev
  • FSE/HLR
  • EX-grunnleggende
  • Fallsikring
  • Brukerkurs Stillas

Det er også ønskelig med skandinavisk morsmål og relevant erfaring fra industrien. Mangler du noen kurs kan vi hjelpe deg med dette. Ta kontakt med oss, så finner vi ut hva som er riktige veien for deg.

Les mer Lukk
INGENIØR
ELEKTRIKER
ONSHORE
DET GRØNNE SKIFTET
INDUSTRI

Kom og føl på energien

Det skjer masse i energisektoren og vi skal ta markedet med storm. Det vi går mot er de kuleste prosjektene som også bidrar til det grønne skiftet. Her skal vi koble på den sterkeste kompetansen. Det vi tar med oss videre er den forkjærligheten vi har for våre ansatte. Som en del av Toptemp Energy får du en arbeidsgiver som bryr seg og hele tiden har fokus på hvordan du har det.

Toptemp Energy er en storsatsning i det norske energimarkedet og skal jobbe for å sikre den riktige kompetansen for å møte dets behov, både nå og i fremtiden. Det betyr at også vi tar grep for å møte behov knyttet til den grønne omstillingen, og søker personell som virkelig vil være med på å gjøre en endring.


Bransjen er i endring og vi er med som en drivende kraft! Bli med du også!

Gruppebilde

HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

Lene Skogland Larsen Lene Skogland Larsen Recruiting & Staffing Manager +4748606864
Vilde Brevik Wangensteen Vilde Brevik Wangensteen Recruiting & Staffing Consultant +4745657384
Vilde Ramleth Sveine Vilde Ramleth Sveine Recruiting & Staffing Assistant +4747692114
Frida Skindlo Frida Skindlo Recruiting and Staffing Manager +4797154187
Anniken Sæther Nilsen Anniken Sæther Nilsen Sr. Recruiting and Staffing Consultant +4740633743
+
Lotte Soma Lotte Soma Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4747809055