NO

BANK, BANK!

Jobbe i Bank Norwegian?

Så hyggelig at det nettopp var DU som banket på! På denne siden kan du lese mer om Bank Norwegian som arbeidsplass; hvem vi er, hvem som jobber her og du kan søke på aktuelle ledige stillinger. Vi håper du blir litt bedre kjent med oss, så gleder vi oss til å bli litt bedre kjent med deg!

 

Ledige stillinger i Bank Norwegian

Bank Norwegian søker AML Fagansvarlig!

For vår kunde Bank Norwegian søker vi vikar til stillingen; AML Fagansvarlig i forbindelse med permisjon på avdelingen. Vi ser etter deg som kan være med på å opprettholde en høy standard innen arbeidet med AML og CTF (Anti-Money Laundering/Counter Terrorist Financing). Oppstart vil være fra ...

Les mer
BN_kontorjobb2

Er du den rette for oss?

Vi er en heldigital og fleksibel bank som tilbyr enkle, standardiserte innskudds- og utlånsprodukter på nett. For å oppnå dette skal vi bruke og utvikle den nyeste teknologien, som automatisering, selvhjelpstjenester og mobilapp for å styrke og forbedre kundeopplevelsen. Ikke minst trenger vi dyktige folk med oss på laget, og det er her du kommer inn!

Vi er alltid på utkikk etter engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere, som trives i et hektisk, men lærerikt miljø. Hos oss er vi opptatt av kunnskapsdeling på tvers, og her er det alltid noen å spørre. Vi brenner for å levere gode resultater, men aldri på bekostning av god service. I Bank Norwegian er vi opptatt av å utvikle oss sammen, og jobber tett for å oppnå felles mål.

Kultur og arbeidsglede er viktig for oss. Vi liker å tro at en god latter forlenger livet, og har godt kollegialt samhold. Trives du med å jobbe på tvers av avdelinger og med kort vei til beslutningstakere, ja da tror vi du kan trives hos oss. Du kan bli en del av et selskap med 150 ansatte med 16 forskjellige nasjonaliteter, og som som opererer i 6 markeder!

Hvordan er det å jobbe her?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer, se hva de ansatte sier!

MICHAELA

FAGANSVARLIG KUNDESERVICE

Jeg liker å jobbe i Bank Norwegian fordi det er en god arbeidsplass som tar vare på meg og mine vekstmuligheter. Jeg har også noen fantastiske kollegaer fra alle aldersgrupper som er veldig morsomme å være sammen med på og utenfor arbeidsplassen.

Jeg er fagansvarlig i Bank Norwegian og vil stort sett alltid være tilgjengelig for hjelp hvis det er noe du lurer på. Håper vi sees!

MARK

TEKNISK KONSULENT - KUNDESERVICE

Jeg er den alle på avdelingen kommer til med sine små og store tekniske spørsmål.
Dette gir meg en variert arbeidshverdag og det dukker stadig opp nye utfordringer. Jeg kan garantere at svarene jeg gir alltid har en humoristisk vri.

REBECCA TØNDEL

TEAMLEDER KUNDESERVICE NO & DK

Noe av det jeg liker best ved jobben min er at dagene er varierte med høyt tempo. Som teamleder er jeg opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø, og her må jeg si mine kollegaer leverer! Gjennom vel 12 år har jeg hatt morsomme, interessante, lærerike, utfordrende, rare og herlige dager. De rare dagene er det muligens jeg som står for, jeg går aldri av veien for en god prank. In the bank. Haha!

LINDA & SOFIA

KUNDEKONSULENTER

Vi jobber på det svenske og finske teamet i Bank Norwegian og vi er kjempefornøyd! Det er høyt arbeidstempo, men med masse fritidsaktiviteter, fellestreninger, og knallkule kollegaer. Dagene går fort og det er morsomt å dra på jobb, selv om det kan være ganske hektisk til tider.

Hvis du søker på en av våre ledige stillinger så kan vi bli dine nye kollegaer. Håper vi kan bli bedre kjent.

HubSpot Video

KONTAKTPERSONER

LARS KENNETH UNDRUM SR. KUNDEANSVARLIG +47 98265521
NINA TRULSSON SR. REKRUTTERINGSRÅDGIVER +47 94007305