Elektriker Elektro / VVS / Energi og Miljø Olje og Gass Heat tracing Fagbrev Gr. L GSK Sikkerhetskurs Industrielektriker Fagbrev Gr. H Commissioning Energimontør Skipselektriker Helseattest petroliumsvirksomhet Loop-testing Fagbrev Skipselektriker

Vi søker deg som:

  • Har fagbrev/DSB som elektriker
  • Har erfaring fra offshore arbeid. Oppfordrer kandidater med lengre onshore-erfaring til å søke. 
  • Har gyldig GSK (grunnleggende sikkerhetskurs) og helseattest for offshore
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk/svensk/dansk 

Er du klar for å ta ditt neste karrieresteg med oss? Legg inn din CV via vår nettside i dag! Vi i Toptemp ser frem til å høre fra deg! 

Hvorfor Velge Toptemp:

Varierte Oppdrag: Utforsk ulike hjørner av havet mens du jobber på varierte og spennende prosjekter. Ingen dag er den samme, og du vil alltid ha nye utfordringer å bryne deg på.

Ledende i Bransjen: Toptemp er synonymt med kvalitet og pålitelighet. Vi leverer kun det beste personellet til de største aktørene på norsk sokkel, og du blir en del av et team som setter standarden.

Karrieremuligheter: Vi tror på din utvikling. TopTemp tilbyr muligheter for videre sertifiseringer og karrierevekst. Du er ikke bare ansatt; du er en viktig del av vår fremtid og vårt team.

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!