Kokk Restaurant / Hotell

Hovedansvar:
- Forberedelse og presentasjon av mat til ulike arrangementer.
- Overholdelse av høyeste standarder innen mattrygghet og hygiene.
- Samarbeide med resten av kjøkkenlaget for å levere enestående matopplevelser.

Kvalifikasjoner:
- Fagbrev som kokk og relevant erfaring fra lignende stillinger.
- Kreativitet og lidenskap for matlaging.
- Evne til å jobbe under press i et raskt tempo.
- Kunne jobbe selvstendig, men også være en effektiv lagspiller.

Vi tilbyr:
- Et energisk, støttende og profesjonelt arbeidsmiljø.
- konkurransedyktig lønn og fordeler, samt en attraktiv pensjonsordning på 5% med topp forsikringer
- Muligheter for profesjonell utvikling.

Er du den vi leter etter? Send din søknad og CV til oss i dag. Vi ser frem til å høre fra deg!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!