Systemtekniker Elektro / VVS / Energi og Miljø IT Server 2. linje support 1. linje support Sikkerhetsanlegg Milestone Avigilon Support Service Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk Sentral Driftsovervåkning Kameraovervåkning Overvåkning ITV Konfigurasjon Videoanalyse Bosch Automatisk innbruddsalarm Automatisk adgangskontroll Sikkerhetstekniker Systemingeniør Axis

Som systemingeniør hos oss blir du en av våre fagspesialister på kameraovervåking, og kundenes guru på feltet. Du vil holde møter og ha tett dialog med dine kunder for å videreutvikle kameraovervåkingstjenestene deres. Det skinner kanskje igjennom at vi tar sikkerhet på alvor, og hos oss er dette et resultat av vår lidenskap for faget vi jobber med.

Vårt mål som arbeidsgiver er å legge til rette for våre ansatte slik at du får utført ditt arbeid på en effektiv og trygg måte. Vi tilbyr en arbeidsplass som investerer i sine ansatte, og er stolte av at mange av våre ansatte har lang fartstid hos oss. Kompetanseheving tilbys i form av kurs og sertifiseringer, som bidrar til at våre ansatte har fersk fagkunnskap og høyt nivå av teknisk kompetanse. Hos oss er det plass til at du kan være den du er, og med god oppfølging og opplæring er vi en trygg arbeidsgiver å være nyansatt hos.

 

Hva er arbeidsoppgavene?

- Konfigurasjon av kameraovervåking med videoanalyse

- Konfigurasjon av nettverk med tilknyttede servere og klienter

- 1.linje support mot interne teknikere

- 2.linje support mot kundene

- Overvåke driftsstatus og følge opp avvik, samt vedlikehold og kontroll

- Koordinere drift og vedlikehold med kunde

- Bidra med testing og innrulling av nye produkter og løsninger, og bidra faglig ved kurs

 

For å lykkes med oppgavene ønsker vi at du har relevant produktkompetanse innenfor overvåking, gjerne med Avigilon Alta eller Avigilon Unity, eller tilsvarende løsninger som for eksempel Xprotect fra Milestone. Erfaring med videoanalyse vil du også trenge. Du vil lære deg tjenestene vi benytter, men du vil ha en klar fordel med god IT-kompetanse i grunn. Teamet ditt er et fagmiljø med sikkerhet og teknologi i hjertet, og de vil være dine sparringspartnere. Som kollega er du selvgående, kvalitetsbevisst og har høy arbeidskapasitet. Andre nøkkelord om deg er strukturert og nøyaktig, med fokus på sikkerhet og leveranse. Oppgavene dine løser du fra kontoret vårt i Oslo, hvor hjemmekontor også kan benyttes.

Det vi liker med deg er at du er til å stole på. Som oss tar du jobben på alvor, og vet hvor viktig det er å levere kvalitet i alle ledd. Vi ser etter deg som vil være en god kollega, og gjerne kan dele av den kunnskapen du sitter på. Internt går kommunikasjonen vår på norsk, men dokumentasjon og kundedialog er mye på engelsk og norsk. Hos oss kan du snakke norsk, svensk eller dansk - samtidig som du har gode engelske kommunikasjonsferdigheter.

Og PS! Siden vi er glade i sikkerhet, følger vi gjeldene forskrifter og krav. Dette medfører at et absolutt krav hos oss er at du kan fremlegge en plettfri politiattest.

 

Mer om Avarn Security kan du lese på nettsidene våre, men vi har lyst til å legge til at vi er en del av et norskeid selskap i god driv. Du vil jobbe på Oslo kontoret med teamet vårt der, og i Oslo har vi en av våre Avarn hubs. Utenom å få tilgang til firmahytte, har våre hubs treningsrom, kantine – og enkelte hubs har spillrom(!). Det er jo slik at vi liker å gjøre litt annet enn jobb også. Hytteturer, julebord, sommergrilling og hengekøyeturer er noe av aktivitetene vi kan fortelle om.   

Vi er stolte av å gjøre plass til flere. Hos oss er det trivsel i et miljø med ulike mennesker, og vi har plass til flere meninger, tanker og innspill. Og mer flere på laget får vi til enda mer!

 

Vi gjør det enkelt og avslutter med at du ikke trenger å sende omstendelige søknadsbrev for å melde interesse for å bli vår nye kollega. Trykk bare "søk her" og legg inn din CV, så tar vi oss av resten!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!