Servicetekniker Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk Elektro / VVS / Energi og Miljø IT Service Fagbrev Gr. L Installasjon Feilsøking Dataelektroniker Elektriker Server Felttekniker Fagbrev Telekommunikasjon Systemtekniker Sikkerhetsanlegg Kameraovervåkning Overvåkning Alarm Innbruddsalarm Automatisk innbruddsalarm Adgangskontroll Automatisk adgangskontroll ITV Sikkerhetstekniker Lenel Milestone Vanderbilt SPC Ccure Axis

Arbeidsoppgaver

  • Installasjon og service av sikkerhetsanlegg (adgangskontroll, kameraovervåking og alarm)
  • Konfigurering, testing og programmering av teknisk utstyr
  • Følge opp våre bedriftskunder for å skape de beste løsningene
  • Noe reisevirksomhet må påregnes, men vi tilpasser oss din hverdag og dine behov

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev innen svakstrøm/dataelektronikk/telekommunikasjon er en fordel, men ikke et krav
  • Relevant teknisk erfaring kan kompensere for manglende fagbrev, og du kan få ta fagbrevet hos oss
  • Erfaring med enten alarm, adgangskontroll og/eller kameraovervåkning er en stor fordel

Det vi liker med deg er at du er til å stole på. Som oss tar du jobben på alvor og vet hvor viktig det er å være nøyaktig. Du er hyggelig med de rundt deg og deler gjerne av kunnskapen du sitter på.

 

Hos Avarn Security jobber vi med teknisk utstyr som kobles opp og styres via tilhørende systemer, så vi håper du synes det er spennende med teknologi og IT. Du vil få tilgang til arbeidsbil, så førerkort kl. B er et krav. Tilfredsstillende vandel er også nødvendig som følge av bransjen vi jobber i.

 

Hos oss er det enkelt å søke. Du trenger ikke å skrive et formelt søknadsbrev, trykk bare «søk her» og legg inn din CV, så tar vi av oss resten. Vi behandler søknader fortløpende, og ser frem til en hyggelig prat med deg om stillingen.

Eventuelle spørsmål kan sendes på mail til eivind.svendsen@toptemp.no