Hjelpearbeider Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk Mekaniker Murer Industrimekaniker Stillasmontør Sveiser Tømrer Forskalingssnekker Bilmekaniker Servicetekniker Boligbygg Montør Fabrikkarbeider

Vi er kjent for god kvalitet, og som gjør at etterspørselen er stor, og vi trenger flere medarbeidere. Hos oss er en fin gjeng, som drar lasset sammen, hvor alle bidrar og viser engasjement. Det som kjennetegner oss, er at vi liker velfylte verktøykasser og en fysisk arbeidshverdag.

Har du arbeidserfaring innen f.eks mekanisk arbeid, bygg, grunnarbeid eller lignende, og oser av initiativ og selvstendighet, så ta kontakt. 

Vi søker deg som liker praktisk arbeid, og som alltid må ha noe å gjøre. Du er heller ikke fremmed med å lese tekniske tegninger.  

Ønskede kvalifikasjoner:

  • God praktisk forståelse 
  • Gjerne erfaring fra annet praktisk arbeid/ produksjon. 
  • Arbeidsom, både teamorientert og selvstendig
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk

Noen år på skolebenken er aldri feil, men vi stiller ingen spesifikke krav.

Vår arbeidshverdag dreier seg om bygging av pumpestasjoner. Det innebærer montering av rør og rørkomponenter, sammenstilling av glassfiberdeler og overflatebehandling. For at dette skal bli riktig og se pent ut, så krever det også at du forstår og kan lese tekniske tegninger. 

 

Vi håper dette er noe du kjenner deg igjen i, og ønsker å være en del av.

 

 Ta kontakt med vår samarbeidspartner Toptemp ved Lars Hestnes, Recruiting & Staffing Manager. Tlf. 904 78 149

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!