Sikkerhetstekniker Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk Elektro / VVS / Energi og Miljø Fagbrev Gr. L Førerkort Feilsøking Fagbrev Telekommunikasjon Kameraovervåkning Overvåkning Alarm Innbruddsalarm Automatisk innbruddsalarm Adgangskontroll Automatisk adgangskontroll ITV

Avarn Security er en ledende leverandør innen tekniske sikkerhetsløsninger. I rollen som høysikkerhetstekniker vil du få jobbe på de største og mest kompliserte prosjektene i Norge. Kanskje du sitter på et ønske om å bli prosjektleder i fremtiden, eller kanskje du vil jobbe teknisk med servere og nettverk?

Vi er flinke til å tilby folka våre utviklingsmulighetene de ønsker, enten om det er utvidet ansvar for prosjekter som BAS, eller om det er kursing og sertifiseringer innen IT og sikkerhetssystemer. Uansett, her vil du få utfordringene og videreutviklingen du ønsker hos de største og mest krevende kundene innen privat og offentlig sektor.

 

Hos oss vil du bli del at et faglig sterkt team som trives best med varierte og aktive dager som de kan styre selv. Avarn Security jobber hele tiden med å etterutdanne våre teknikere for å sikre at vi stiller sterkest i faget. Har du et spesifikt felt innen sikkerhet du interesserer deg for så kan vi legge til rette for spesialisering innenfor ditt foretrukne felt. Vi vet også at alles hverdager ser forskjellige ut, så derfor er det viktig for oss å tilby deg fleksibiliteten du trenger. Enten om du ønsker å reise mest mulig på oppdrag på tvers av landet, eller om du trives best med faste og forutsigbare dager. Vi legger til rette for at du skal lykkes.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Design og montering av integrerte sikkerhetsanlegg, inkludert oppsett og konfigurering av TVO/ITV-systemer, samt AAK og AIA
  • Oppsett og konfigurering av IT-infrastruktur som server og nettverk
  • Ta ansvar for planlegging og teknisk gjennomføring av høysikkerhetsprosjekter i samråd med kunde
  • Høysikkerhetskundene våre har lokasjoner over hele landet, så det teller positivt om du trives med å reise ut på oppdrag ved behov

 

Kvalifikasjoner:

  • Minst 3 års erfaring med teknisk arbeid med sikkerhetsanlegg
  • Relevant fagbrev innenfor elektro, telekom, dataelektronikk eller serviceelektronikk er en fordel, men ikke et krav
  • Gode datakunnskaper og god systemforståelse
  • Førerkort kl B
  • Du må kunne sikkerhetsklareres til «Hemmelig»
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig

 

Høres dette interessant ut? Da ser vi frem til å høre fra deg. Om du ønsker å sende et søknadsbrev eller ikke er opp til deg, det viktige for oss er at du legger ved en oppdatert CV der det kommer tydelig frem hva du har erfaring med.

 

Eventuelle spørsmål kan rettes til eivind.svendsen@toptemp.no

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!