Kundeservicemedarbeider Administrasjon / Kontor / Personal Supportmedarbeider Teknisk kundekonsulent

Vår kunde er et veletablert selskap som holder til på Lørenskog, hvor din arbeidsplass vil være når du ikke er ute hos kundene og gir førsteklasses service.  

Dine arbeidsoppgaver vil være å:

  • Fungere som et lokalt ledd av kundeservicefunksjonen som er lokalisert i Tallinn
  • Besvare kundehenvendelser over telefon og e-post
  • Bistå kunde med installasjoner over telefon eller on site
  • Løse tekniske problemer med feilsøking og reparasjon

Dette er et internasjonalt selskap hvor arbeidsspråket er engelsk, og siden du vil snakke med den sentrale kundeservicefunksjonen i Tallinn er det viktig at du behersker språket både muntlig og skriftlig, i tillegg til norsk. 

Du har gjerne erfaring fra kundeservice eller ordrebehandling fra før da dette vil gjøre at du raskt setter deg inn i hva som må gjøres og hva som forventes av deg. Vi trenger kanskje ikke si at du også er omgjengelig og serviceminded?
Det er en stor fordel om det bor en liten kremmer i deg, da mersalg vil være en naturlig del av dialogen du har med kundene.

Sist men ikke minst ser vi for oss at du er teknisk interessert som et minimum, men gjerne også har erfaring og en generell god IT og mekanisk forståelse. Denne stillingen passer perfekt for deg som har jobbet ute som tekniker, og som ønsker en kombinasjon mellom å være ute hos kunder og inne på kontoret. Om du har grunnleggende kunnskap rundt nettverk og oppsett av trådløse wifi routere vil vi gjerne høre fra deg!

 

 

Oppstart: snarest

 

Ikke nøl med å ta kontakt på mail om du har spørsmål!

 

Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende, så du har ingen tid å miste.

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!