Servicetekniker Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk Elektro / VVS / Energi og Miljø DSB Førerkort B Hardware tekniker Hardware reparasjon Førerkort BE Driftstekniker Dataelektroniker

Vi ønsker å øke vårt team i Oslo med 2 nye serviceteknikere. I denne stillingen vil du jobbe både ute på oppdrag hos kundene og internt på vårt verksted. Oppgavene vil strekke seg fra årskontroller og vedlikehold, til akutte oppdrag. Våre nye og gamle kunder er lokalisert på tvers av hele Østlandet, innen offentlig og privat-sektor.
De fleste oppdrag tar du alene, og andre oppdrag gjøres i team. Med et erfarent koordinator-team på servicesenteret passer vi på at arbeidsdagen og arbeidsoppgavene dine byr på både rutiner og variasjon.

Hva er noen av oppgavene du kan møte på som servicetekniker?
Montering og installering av nytt tannlege-utstyr
Feilsøking, feilretting og onsite-support for våre kunder
Utføre årskontroller på medisinske apparater
Service og reparasjon på utstyr


En servicetekniker hos Dental Sør er den trygge personen som kundene kan lene seg på. Våre ansatte har bakgrunn fra serviceteknisk eller elektronikk, og noen begge deler. Erfaring med å jobbe rundt kunde setter vi høyt, da du vil være vårt ansikt utad. Som person er du den som trives med problemløsning, har orden og er nøyaktig. Du er serviceinnstilt og omgjengelig, og en kollega og ansatt man kan stole på.

Hos oss vil du jobbe med medisinteknisk utstyr. Det vil være ønskelig at du har en DSB-godkjennelse, men mangler du den hjelper vi deg å få det! Og for å kunne kvalifisere til godkjennelsen må du ha en utdannelse i grunn; eksempelvis som elektriker, svakstrøm, dataelektroniker eller servicetekniker. 

Oppdragene vil by på reising, så du må ha førerkort B. Flere av våre oppdrag krever at man kan kjøre med tilhenger, så har du ikke førerkort BE hjelper vi deg med å få det.
Kompetanseheving er noe vi setter høyt. Med kurs både internt og eksternt sikrer vi at våre ansatte får mulighet til å utvikle seg i rollen de er i, og følger med i endringene bransjen vår tilbyr. Når vi skal på eksterne kurs drar vi til produsentene våre i Tyskland, Italia eller Danmark for gjennomføringen – og gjør det samtidig litt ekstra hyggelig og sosialt.

Hvorfor velge Dental Sør?
Vi jobber i en bransje med trygge røtter i markedet. Våre ansatte blir lenge, og vi er stolte av å ha et godt arbeidsmiljø. Bredden av kunder og oppgaver gjør at du får varierte hverdager. Hos Dental Sør har vi også en rekke goder som kortere arbeidsdager, forsikringer for deg og familien, samt servicebil for å nevne noen.

 

For spørsmål om stillingen, ta kontakt på mail bitten.ektvedt@toptemp.no.

Vi intervjuer fortløpende, så søk i dag og så tar vi praten videre derfra!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!