Lønn- og regnskapsmedarbeier Økonomi / Regnskap / Lønn

Vi er sikre på at du er dyktig innen regnskap, enten det gjelder månedsrapportering, avstemming eller årsavslutning. Eller kanskje du trives best med lønnskjøring, sykefraværsoppfølging og som støttespiller ifb lønnsspørsmål?

 

Du trives med struktur, orden og flyt i hverdagen og finner glede i rutinearbeid. Å holde deg oppdatert på lover og regler er naturlig for deg, og du setter stor pris på faglig utvikling og gode arbeidsverktøy. Uansett om du er tilgjengelig nå eller om noen måneder, er det viktigste at du kjenner deg igjen i det vi beskriver. Din lidenskap og dedikasjon er det vi ser etter!

 

Noen av de typiske oppgavene du vil kunne jobbe med inkluderer:

  • Utføre bokføring og regnskapsføring
  • Gjennomføre avstemminger og kontroll av regnskapet
  • Håndtere skatt og avgifter
  • Utføre økonomisk analyse og rapportering
  • Administrere lønnsarbeid og personaløkonomi

 


Så, hva sier du?
Er du klar for å bygge videre på dine livserfaringer og kompetanse? Ønsker du å få muligheter du kanskje ellers ikke ville ha fått andre steder? Dette blir virkelig spennende og gøy!

 

Skriv gjerne en kort søknadstekst hvor du forteller litt om deg selv og din kompetanse og erfaring.

Merk at dette er en generell stillingsutlysning. Det betyr at vi dessverre ikke har mulighet til å besvare alle henvendelser, selv om vi veldig gjerne skulle pratet med hver og en av dere.

 

Vi kontakter fortløpende aktuelle kandidater til konkrete stillinger. Skulle du oppleve å ikke høre fra oss, håper vi likevel du fortsetter å søke og holder CV’en din på www.toptemp.no/min-side oppdatert – for plutselig kan det være deg vi søker.

 

Lykke til i jobbsøkerprosessen!

 

 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!