Elektriker Elektro / VVS / Energi og Miljø Fagbrev Fagbrev Gr. L Kabelbro Lavspenning Elmontør Elektriske kabler

Er du en selvstendig og flink elektriker som kunne tenkt deg å jobbe i oppdrag i et par måneder? Da ønsker vi i Toptemp Network å få deg med på laget vårt.

Hos Toptemp har vi mange dyktige ansatte på tvers av landet som jobber med elektro i varierte oppdrag. Her får du muligheten til å bygge på CV’en din med relevant erfaring innen el-installasjon, samtidig som at vi får bli bedre kjent med deg som din arbeidsgiver.

 

Vår kunde har økt arbeidsmengde, og ønsker derfor noen som kan ta på seg jobb hos privatkunder. Arbeidsoppgavene vil være el-installasjon og kabling i privat/fritidsbolig, samt oppsett av nytt elektrisk anlegg ved behov. Du vil få tilgang til arbeidsbil, og vi lønner i henhold til tariffavtale.

 

Vi søker deg som:

  • Har fagbrev som elektriker gruppe L
  • Trives med selvstendig arbeid og som er opptatt av kvalitet
  • Kommuniserer flytende på skandinavisk språk

 

Høres dette ut som noe for deg? Vi intervjuer fortløpende, så jeg håper du søker med det samme. Det er ikke noe krav med søknadsbrev, kun oppdatert CV.

 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!