Elektriker Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk Elektro / VVS / Energi og Miljø Elektromekaniker Fagbrev Gr. L Automatiker Fagbrev automatikkmekanikerfaget

NTC er i kraftig vekst og har nå behov for å styrke teamet sitt!
De drifter sitt eget co-location senter på Billingstad i tillegg til å designe, installere, drifte og yte service på datasentre rundt i hele Norge.

NTC ivaretar høyeste grad av driftssikkerhet og har kunder som feks Forsvarsbygg, Helse Vest, Kongsberg Satellite, Aker BP, mange norske kommuner m. fl.

Absolutte krav til aktuelle kandidater er fagbrev innen elektro/automasjon, førerkort kl B og at man kan sikkerhetsklareres av forsvaret eller politiet.

Ansvarsområder:

 • Daglig vedlikehold av elektriske anlegg og kjølesystemer i tråd med NTC`s strenge kvalitetsrutiner
 • Service og reperasjon av nødstrømsaggregater
 • Daglig kontakt med kunder og leverandører for å opprettholde maksimal servicegrad
 • Overvåkning av systemer og forebyggende tiltak
 • Loggføring og avviksrapportering i tråd med NTC`s rutiner
 • Bidra til samarbeid og kunnskapsdeling internt i teamet

 Kvalifikasjoner:

 • Fagbrev elektro/automasjon
 • Teknisk fagskole er et pluss
 • Elektromekanisk kompetanse er en fordel
 • God erfaring med service
 • Førerkort klasse B 
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som trives med å planlegge arbeidsdagen din og følge rutiner for å ivareta sikkerhet og kvalitet. Du forstår viktigheten av at våre kunder ikke skal oppleve nedetid og er derfor pliktoppfyllende og presis i ditt arbeid. Service og kundekontakt faller deg naturlig. Du tar ansvar for dine arbeidsoppgaver og kan selv identifisere avvik og iverksette nødvendige tiltak. Du er interessert i fagfeltet og tar selv initiativ til å lære mer.

Arbeidsoppgaver:

Eksempler på arbeidsoppgaver kan være bygging av rack kuber for kunders datautstyr med innsetting av strømskinner/PDUer for strøm til utstyret, patching av fiber, montering av busbar strømskinner under datagulv eller over rackene, bistand med montering av UPSer med batterisystemer som kan være VRLA eller Lithium basert, montering av sensorer til overvåkningssystemer, bistand med leveranse og oppstart av reservekraftsystemer som sørger for strømforsyning 24/7. 

Hos NTC vil du primært jobbe dagtid, man-fre 8-16, men noe overtid/reisevirksomhet må påberegnes. Du vil jobbe hos en seriøs aktør med over 20 års erfaring, og som setter bærekraft i fokus og bygger markedets grønneste installasjoner.
Noe bistand innen salg på kontoret i Billingstad kan forekomme, i tillegg til å jobbe i Oslo /Østlandet/ Bergen.
Dette er en allsidig, utfordrende og spennende jobb. Og selvfølgelig vil du jobbe i et godt og stabilt arbeidsmiljø med gode betingelser.

Datasentre har en viktig og sentral rolle, og ikke minst funksjon, i vår nasjonale digitale infrastruktur. Dette er en spennende mulighet, så ikke nøl med å søke! 

 

 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!