Supportmedarbeider IT Citrix VMWare Windows 10 Tanking Utrulling 2. linje support 3. linje support 1. linje support ITIL Brukerstøtte Driftstekniker Patching IKT-Driftsfag IT-Ansvarlig Windows server 2019 Switcher Active Directory Microsoft Azure Exchange Cisco SCCM Powershell ServiceNow Windows server 2016

Hos Toptemp Network hjelper vi kunder på tvers av bransjer med å dekke sine behov for kompetanse på IT-support og drift. Dette omfatter alt fra brukerstøtte til administrering av systemer, og drift av intern infrastruktur. Vi ser derfor etter deg som liker å løse problemer, og som trives når du kan hjelpe andre med IT. Enten du har et par års erfaring med support, eller om du har jobbet lenge som IT-ansvarlig, så ser vi for oss at du er vant til å jobbe bredt med IT. Du er nok også vant til å ta ansvar for at de ansatte har det de trenger for å gjøre jobben sin.

De fleste rollene vi jobber med passer godt for deg som har erfaring fra Microsoft miljøet. Du som vet forskjellen på Microsoft 365 og Office-pakken. Vi hører gjerne mer om hvilke systemer og applikasjoner du har administrert, og om du har jobbet i et hybrid- eller skybasert miljø. Du er nok vant til å jobbe med saker i et ticketsystem, så det å kunne vise til gode rutiner for logging og dokumentasjon vil være viktig. Hvis du i tillegg er sertifisert i ITIL eller er vant til å jobbe i henhold til tilsvarende metodikk er det en stor fordel. Så håper vi at du liker å snakke med mennesker, enten om det er fysisk oppmøte, på telefon, eller via mail og chat.

 

Nå som du vet våre forventninger til deg, hva kan du forvente av oss?

Vårt fagfelt er rekruttering og bemanning. Vi vil derfor være din rådgiver og din sparringspartner når du søker jobb. Dette betyr at vi tar praten med deg om hva du kan og hva du har lyst til å jobbe med, og gir råd om hva som skal til for å få stillingen du ønsker. Dette kan være alt fra raske tilpasninger som formatering av CV, til langsiktige perspektiver på hva du må lære deg for å komme dit du ønsker. Vi tar det å finne riktig person til riktig stilling på alvor, så du kan forvente åpen dialog og konstruktive tilbakemeldinger fra oss.  

Hos Toptemp Network jobber vi både med rekruttering og bemanning til våre kunder. Noen vil ha behov for å utvide teamet med nye faste kollegaer, og andre trenger din kunnskap for prosjekter eller vikariater. Dersom du er på utkikk etter nye utfordringer for å lære deg noe nytt, så kan det å være i oppdrag via oss gi muligheter til å jobbe med oppgaver og teknologier som du ikke nødvendigvis kan fullt ut fra før av. På denne måten kan du høste ulike erfaringer underveis, og utvikle kompetansen din.

 

Høres dette interessant ut? Da håper jeg du søker med det samme.

Det er ikke noe krav med søknadsbrev, og heller ikke noen perfekt CV. Det viktige er at du får frem IT-kompetansen som du har bygget opp gjennom arbeidserfaringer og eventuell utdanning. Så hører du fra oss snarlig med tilbakemelding.

 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!