Elektriker Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk Elektro / VVS / Energi og Miljø Olje og Gass Formann Industri DSB Heat tracing Fallsikringskurs Fagbrev Gr. L FSE Installasjon Industrielektriker Feilsøking Automatiker Automasjon Bas / Formann AT & SJA EX Grunnleggende Commissioning Fagbrev Gr. A FSE Førstehjelp Kabelbro Svakstrøm Lavspenning Svakstrømsmontør Onshore EX Vedlikehold NOG143 EX Arbeidsleder Høy- eller lavspentmotorer for pumpedrift Elektriske kabler Punch Loop-testing Fagbrev Skipselektriker

Vi ser etter deg som liker å ta ansvar, er faglig sterk og som trives på en arbeidsplass med action og spenning. For å lykkes i rollen er det viktig at du har bred og relevant erfaring som elektriker eller automatiker. Du er opptatt av HMS rutiner og sikkerhet kombinert med at du arbeider effektivt og er i stand til å håndtere flere oppgaver samtidig. 

Arbeidsoppgaver vil innebære alt fra installasjon, vedlikehold og reparasjon av elektro- og automasjonsutstyr. Som en del av Toptemp-teamet, vil du jobbe tett med kolleger, kunder og leverandører for å løse komplekse problemstillinger. Viktig at du har høy arbeidsmoral og er punktlig og nøyaktig i ditt arbeid. Du vil jobbe en 14:21/15:20 rotasjon og det er behov for både ren dag rotasjon og dag/natt rotasjon. Prosjektet har oppstart januar/februar/mars 2024 og vil fokusere på installasjon av utstyr til offshore vindkraftstasjoner. Den ideelle kandidaten vil ha solid erfaring fra verft/onshore/offshore industrien, er løsningsorientert og komfortabel med å arbeide selvstendig eller som del av et team. Du er også kjent for din gode kommunikasjon, både muntlig og skriftlig, og din evne til å løse problemer når de oppstår – altså er du løsningsorientert!

For å lykkes i denne rollen bør du:

  • Ha fagbrev som elektriker eller atuomatiker
  • Ha gode samarbeidsevner
  • Ha god forståelse for HMS
  • Kunne håndtere flere oppgaver samtidig
  • Ha evne til å arbeide selvstendig eller i team
  • Ønskelig med erfaring fra onshore, offshore, verft, maritim eller industri

Hos Toptemp blir du en del av et sterkt og dedikert team med høy faglig kompetanse. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser etter gjeldende tariffavtale, gode utviklingsmuligheter og et inkluderende arbeidsmiljø. Du vil jobbe i et sterkt fagmiljø sammen med dyktige og hyggelige kollegaer, ha tilgang på moderne verktøy og utstyr, samt få muligheten til flere interessante oppdrag og prosjekter med arbeidsoppgaver som gir deg en unik og god erfaring. Vi tilbyr fast stilling i voksende bedrift hvor du får mulighet til å vokse både profesjonelt og personlig.

Kurs du må ha for å jobbe onshore:

  • FSE med førstehjelp (med strømgjennomgang)
  • Praktisk fallsikring (med kursvarighet min 4 t)
  • EX grunnleggende
  • Brukerkurs stillas

Om du ikke har alle kurs på plass er det viktig at du er villig til å ta disse før du begynner hos oss.

Er du klar til å bli en del av Toptemp teamet? Send inn din CV i dag! Vi ser frem til å høre fra deg.

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!