Servicetekniker Service Elektro / VVS / Energi og Miljø Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk Sikkerhetsanlegg Montør Engelsk Norsk Service engineer Retail Svakstrøm Installasjon Førerkort Serviceingeniør Fagbrev Kameraovervåkning Innbruddsalarm Automatisk innbruddsalarm Adgangskontroll Automatisk adgangskontroll IT Fagbrev Gr. L Dataelektroniker Elektriker Elektroreparatør Svakstrømsmontør Elektromekaniker

Men hva er arbeidsoppgavene?

 • Planlegging, installasjon og service av alarmanlegg og kameraovervåking
 • Programmeringsoppgaver på sikkerhetsanlegg ved sluttføring av prosjektene
 • Bidra til å styrke Avarn Security sin posisjon i fagområdet
 • Oppfølging av kunder i henhold til gitte verdier

 

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er en serviceinnstilt og engasjert person med gode samarbeidsevner. Jobben krever planlegging, nøyaktighet og fleksibilitet og du bør også like å jobbe selvstendig med oppgaver. Dette er en fysisk jobb hvor du skal sette opp alarmer, kamera og lignende med tilhørende kabling.

Avarn bruker PD og SPC innbruddsalarmanlegg i tillegg til Avigilon og Milestone kameraovervåking.

Kjenner du deg i tillegg igjen i våre verdier: Handlekraft, pålitelighet, samarbeid og engasjement, så har vi kommet et steg lengre.

 

Vi liker ikke å sette folk i bås, men tenker det kan være fint om du svarer ut en del av punktene under. Rett og slett fordi vi tror du vil trives best med oppgavene, om du kjenner at du matcher beskrivelsene og kvalifikasjonene.

 • Fagbrev innen elektro, telekom, dataelektronikk eller lignende
 • Relevant erfaring som systemtekniker, servicetekniker, montør, serviceingeniør eller liknende kan kompensere for manglende fagbrev.
 • Tilfredsstillende vandel
 • Gode datakunnskaper
 • Gode muntlige og skriftlige formuleringsevner
 • Beherske engelsk, både muntlig og skriftlig
 • Ordnet personlig økonomi
 • Førerkort kl. B

 

Det vi liker med deg er at du er til å stole på. Som oss tar du jobben på alvor og vet hvor viktig det er å være nøyaktig. Du er hyggelig med de rundt deg og deler gjerne av kunnskapen du sitter på.

Vi er en skikkelig sammensveiset gjeng, som liker å finne på artige sprell sammen. Hytteturer, hengekøyeturer, julebord og sommergrill er noe av det vi kan vise til av aktiviteter. Vi har også firmahytte, spillrom, treningsrom og kantine.

 

Men det viktigste er kanskje at vi har plass til flere meninger, tanker og innspill. Med enda flere med på laget kan vi få til enda mer, og kanskje le dobbelt så mye. For vi liker å ha det gøy på jobb! 

Mer om Avarn Security kan du lese på nettsidene våre, men vi har lyst til å legge til at vi er en del av et norskeid selskap i god driv. Det er kanskje en litt for godt bevart hemmelighet, men arbeidsmiljøet i Avarn Security Teknikk er noe helt for seg selv og vi håper du er nysgjerrig nok til å ønske mer innsikt i hvem vi er. Vi opererer over hele landet, så uavhengig av om du er plassert i nord, sør, øst eller vest er det rom for deg hos oss.

 

Vi gjør det enkelt og avslutter med at du ikke trenger å sende omstendelige søknadsbrev for å melde interesse for stillingen.

Trykk bare "søk her" og legg inn din CV, så tar vi oss av resten!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!