Supportmedarbeider IT ServiceNow Powershell SCCM Cisco Exchange Microsoft Azure Patching Microsoft Office 365 Brukerstøtte ITIL 1. linje support 3. linje support 2. linje support Active Directory Utrulling Tanking Windows 10 VMWare Citrix Windows server 2016 Windows server 2019

I dag jobber vi i Toptemp IT med en rekke IT-supportroller, og disse har noen fellestrekk. Vi ser etter deg som trives mellom løsning og problem, og er god til å formidle løsningen til andre. Kanskje er du nyutdannet eller høstet litt erfaring, men du har den riktige innstillingen til support. Du ønsker å gjøre andres hverdag litt lettere, og gjerne er leddet som både forenkler og løser feilen.

De fleste rollene våre passer godt for deg som har erfaring fra Microsoft miljøet. Hvor du har prøvd deg på applikasjoner som for eksempel InTune, Teams og Active Directory for å nevne noen. Du som vet forskjellen på Microsoft 365 og Office 365. Og er kjent med å jobbe etter ITIL prinsippet, og vil levere kvalitet i alle ledd. Om du enten sitter på telefon, chat, løser tickets eller skaper dokumentasjon har du gode rutiner og liker å hjelpe mennesker.

For å øke kompetansen tar du initiativ til å lære og til å spørre. Vi vet at man kan bli usikker i ny jobb hvis man føler man spør mye, men du har oss i team IT i ryggen hele veien, så senk skuldrene så tar vi dette sammen.

Av deg ønsker vi at du sender en CV til oss. Skriv opp IT-kompetansen din med relevante erfaringer og gjerne utdannelse. Den trenger ikke se så pen ut når du tar kontakt med oss, det viktigste er at hva du kan innen IT kommer godt frem for oss.

Toptemp Network har kunder med behov for å utvide teamet med nye faste kollegaer, og andre trenger din kunnskap for prosjekter eller vikariat. Hos oss får du en mulighet til å kunne jobbe hos en kunde eller være en ressurs på ulike oppdrag så du kan høste ulik erfaring underveis. 
Vi hjelper deg gjerne med både CV og forberedelse til intervju, samt vil være dine HR-kontakter i ettertid. I Toptemp IT har vi lang erfaring med å både være heiagjeng og rådgivere, så du er velkommen med på laget!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!