Telekomingeniør Elektro / VVS / Energi og Miljø Telecom 5G Site Telecom Site Aquisition Specialist Site Project Lead Mobilsiter Site Aquisition

Vi har en brennende lidenskap for å bringe den revolusjonerende 5G-teknologien til hver eneste innbygger og bedrift, I forbindelse med 5G utbygging søker vi etter nøkkelfunksjoner i langvarige prosjekt for denne spennende reisen.

Vi forstår at 5G er mer enn bare en teknologi. Det er en kraft som vil drive digitaliseringen av samfunnet, muliggjøre smarte byer, akselerere industrielle innovasjoner og forandre måten vi kommuniserer på. Vil du være med på å skape denne fremtiden, forme landskapet og gi folk muligheten til å leve i et mer sammenkoblet og intelligent Norge vil vi gjerne komme i kontakt med akkurat deg!

For å nevne noen av rollene vi jobber med: Site Acqusition Specialist, Radio Planner, Site Project Lead, Project Coordinator, Radio Prosess Engineer, Radio Integration Engineer med erfaring fra Telekom, 4G eller 5G utbygging og rollouts.

Du vil samarbeide med en mangfoldig gruppe talentfulle mennesker som deler ditt engasjement og ønsker om å drive fremtidig teknologisk utvikling

  • Konkurransedyktig lønn
  • Kontinuerlig faglig utvikling
  • Støttende, samarbeidsorientert og faglig tungt arbeidsmiljø
  • Mulighet til å jobbe på lange prosjekter som vil endre måten folk lever, jobber og kommuniserer på

Vi gleder oss til en prat med deg!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!