Prosjektleder Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk Elektro / VVS / Energi og Miljø Prince2 Teknisk dokumentasjon Svakstrøm Lavspenning Prosjektgjennomføring

Ønsker du en variert og aktiv hverdag som du i stor grad kan styre selv? På en arbeidsplass som virkelig satser på deg? Hos en av landets ledende leverandører innen tekniske sikkerhetsløsninger? Da har du kommet til rett plass.

Vi søker noen som kan tråkke rett inn i arbeidsmiljøet her hos prosjektavdelingen i Avarn Security. Som kommer inn med humor, trøkk og lyst til å vinne sikkerhetsbransjeslaget sammen med oss. Her vil du få muligheten til å jobbe med alt fra prosjektering, koordinering, kalkulasjon og innkjøp til anbuds- og tilbudsforespørsler og økonomisk oppfølging. Vi kan by på frihet under ansvar og en hverdag du kan legge opp og styre selv, side om side med selskapets rammer for stillingen. Det er kanskje litt innlysende at vi tar sikkerhet på alvor, men vi liker å si det likevel.

Vår jobb er å legge til rette for at du skal få utført arbeidet ditt på en ukomplisert og god måte. Vi er stolt av å være en arbeidsplass der folk blir lenge og som investerer i alle sine ansatte. Dette gjør vi gjennom å tilby kurs og sertifiseringer, og vil gjerne bidra til å gjøre deg til spesialist.Hos oss er det rett og slett rom for å være den man er, og med trygge rammer og tydelige arbeidsbeskrivelser skal dette være en lett plass å komme inn som ny ansatt!

Når det kommer til deg og dine kvalifikasjoner er vi mest opptatt av å finne deg som passer inn, men som har erfaring fra prosjektledelse og interesse for faget.Du bør også være løsningsorientert og ha gode kunnskaper og erfaring fra arbeid innenfor området svakstrøm/IT/teknologi.Vi ser etter en medarbeider som er serviceinnstilt, strukturert og kvalitetsbevisst.En person som kan jobbe selvstendig, er fleksibel, nøyaktig og samarbeidende.

Her er mulighetene mange for de som vil!

 

Men hva er arbeidsoppgavene?

 • Prosjektering av integrerte sikkerhetsanlegg
 • Prosjektledelse – økonomisk oppfølging med rapportering
 • Sikre god økonomi i egne prosjekter. I det inngår kalkulasjon, innkjøp av materiell og utstyr, bemanning og resultatansvar.
 • Noe bistand med besvarelse på anbuds- og tilbudsforespørsler
 • Bidra til å forbedre interne prosesser for prosjektavdeling
 • Koordinere fremdrift i prosjektet.

 

Vi liker ikke å sette folk i bås, men tenker det kan være fint om du svarer ut en del av punktene under. Rett og slett fordi vi tror du vil trives best med oppgavene, om du kjenner at du matcher beskrivelsene og kvalifikasjonene.

 • Sans og forståelse for kundebehandling
 • God gjennomføringsevne
 • Bygg teknisk forståelse
 • Gode muntlige og skriftlige formuleringsevner
 • Beherske engelsk, både muntlig og skriftlig
 • Formell prosjektledelse utdanning (Nito sertifisert, Prince2, BI eller tilsvarende)
 • Gode PC-kunnskaper på brukernivå: MS Office programmer inkludert Project og gjerne erfaring med AutoCad LT (ikke et krav) og Microsoft Dynamics AX (ikke et krav)
 • Gyldig førerkort
 • Plettfri vandel

Det vi liker med deg er at du er til å stole på. Som oss tar du jobben på alvor og vet hvor viktig det er å være nøyaktig. Du er hyggelig med de rundt deg og deler gjerne av kunnskapen du sitter på.

Vi er en skikkelig sammensveiset gjeng, som liker å finne på artige sprell sammen. Hytteturer, hengekøyeturer, julebord og sommergrill er noe av det vi kan vise til av aktiviteter. Vi har også firmahytte, spillrom, treningsrom og kantine.

Men det viktigste er kanskje at vi har plass til flere meninger, tanker og innspill. Med enda flere med på laget kan vi få til enda mer, og kanskje le dobbelt så mye. For vi liker å ha det gøy på jobb! 

Mer om Avarn Security kan du lese på nettsidene våre, men vi har lyst til å legge til at vi er en del av et norskeid selskap i god driv. Det er kanskje en litt for godt bevart hemmelighet, men arbeidsmiljøet i Avarn Security Teknikk er noe helt for seg selv og vi håper du er nysgjerrig nok til å ønske mer innsikt i hvem vi er. Vi opererer over hele landet, så uavhengig av om du er plassert i nord, sør, øst eller vest er det rom for deg hos oss.

Vi gjør det enkelt og avslutter med at du ikke trenger å sende omstendelige søknadsbrev for å melde interesse for stillingen.

Trykk bare "søk her" og legg inn din CV, så tar vi oss av resten!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!