NO

JOBBE I BANK NORWEGIAN?


Så hyggelig at du vil lese mer om å jobbe i Bank Norwegian! På denne siden kan du lese mer om Bank Norwegian som arbeidsplass; hvem vi er, hvem som jobber her og du kan søke på aktuelle ledige stillinger. Vi håper du blir litt bedre kjent med oss, så gleder vi oss til å bli litt bedre kjent med deg!

 

banknorwegian-24

Er du den rette for oss?


I Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group, tilbyr vi enkle, fleksible og digitale innskudds- og utlåndsprodukter, som sparekontoer, kredittkort og forbrukslån. For stadig å forbedre kundeopplevelsen skal vi bruke og utvikle den nyeste teknologien, som automatisering, selvhjelpstjenester og mobilapp. Ikke minst trenger vi dyktige folk med oss på laget, og her kommer du inn!

Vi er alltid på utkikk etter engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere, som trives i et hektisk, men lærerikt miljø. Hos oss er vi opptatt av kunnskapsdeling på tvers, og her er det alltid noen å spørre. Vi brenner for å levere gode resultater, men aldri på bekostning av god service. I Bank Norwegian er vi opptatt av å utvikle oss sammen, og jobber tett for å oppnå felles mål.

Kultur og arbeidsglede er viktig for oss. Vi liker å tro at en god latter forlenger livet, og har godt kollegialt samhold. Trives du med å jobbe på tvers av avdelinger og med kort vei til beslutningstakere, ja da tror vi du kan trives hos oss. Du kan bli en del av et selskap med 160 ansatte med 21 forskjellige nasjonaliteter, og som som opererer i 6 markeder!

Hvordan er det å jobbe her?


Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer, se hva de ansatte sier!

MICHAELA

Fagansvarlig kundeservice

 

Jeg liker å jobbe i Bank Norwegian fordi det er en god arbeidsplass som tar vare på meg og mine vekstmuligheter. Jeg har også noen fantastiske kollegaer fra alle aldersgrupper som er veldig morsomme å være sammen med på og utenfor arbeidsplassen.

Jeg er fagansvarlig i Bank Norwegian og vil stort sett alltid være tilgjengelig for hjelp hvis det er noe du lurer på. Håper vi sees!

MARK

Teknisk konsulent – kundeserviceJeg er den alle på avdelingen kommer til med sine små og store tekniske spørsmål.

Dette gir meg en variert arbeidshverdag og det dukker stadig opp nye utfordringer. Jeg kan garantere at svarene jeg gir alltid har en humoristisk vri.

REBECCA TØNDEL

Prosjektkoordinator markedsavdelingenNoe av det jeg liker best ved jobben min er at dagene er varierte med høyt tempo. Jeg er opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø, og her må jeg si mine kollegaer leverer! Gjennom vel 12 år har jeg hatt morsomme, interessante, lærerike, utfordrende, rare og herlige dager. De rare dagene er det muligens jeg som står for, jeg går aldri av veien for en god prank. In the bank. Haha!

LINDA & SOFIA

KundekonsulenterVi jobber på det svenske og finske teamet i Bank Norwegian og vi er kjempefornøyd! Det er høyt arbeidstempo, men med masse fritidsaktiviteter, fellestreninger, og knallkule kollegaer. Dagene går fort og det er morsomt å dra på jobb, selv om det kan være ganske hektisk til tider.

Hvis du søker på en av våre ledige stillinger så kan vi bli dine nye kollegaer. Håper vi kan bli bedre kjent.

KONTAKTPERSONER

Lars Kenneth Undrum Lars Kenneth Undrum Sr. Account Manager +4798265521
Nina Trulsson Nina Trulsson Recruiting & Staffing Manager +4794007305