Vår jobb er å finne riktig person

Ulike stillinger krever ulike rekrutteringsmetoder. Du som kunde velger selv om vi skal bistå i hele eller deler av rekrutteringsprosessen.

Hos oss kan du være trygg på at rekrutteringsrådgiverne er sertifiserte brukere av psykologiske tester og evnetester. I tillegg har de et omfattende nettverk i markedet, slik at vi raskt kan løse ditt bemanningsbehov.  

For å være sikre på at vi finner riktig kandidat, besøker vi bedriften din. Vi starter med å gjennomføre en grundig jobbanalyse som er selve fundamentet i rekrutteringsprosessen. En jobbanalyse er en systematisk måte å innhente informasjon, slik at vi får et tydelig bilde av krav og kompetanse som skal til. Det er disse kravene som ligger til grunn når vi vurderer og anbefaler kandidater til stillingen.

Alle våre kandidater er personlig intervjuet og kvalitetssikret før de møter deg som kunde. Det gjør at vi ikke bare finner talentet, men også den personligheten som passer inn i din bedrift. Vi følger opp hele ansettelsesforholdet med kandidaten. Fra medarbeidersamtaler til lønnskjøringer – vi gjør det, slik at du kan fokusere på andre ting.

 

Ønsker du hjelp i hele eller deler av rekrutteringsprosessen?

Kontakt oss

Top Temp er revidert arbeidsgiver

En revidert arbeidsgiver er en bemanningsbedrift som er medlem av NHO Service og som har underlagt seg ekstern revisjon av sin profesjonalitet som arbeidsgiver. Les mer om sertifiseringen