Rekruttering

Ulike stillinger krever ulike rekrutteringsmetoder. Du som kunde velger selv om vi skal bistå i hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Hos oss kan du være trygg på at rekrutteringsrådgiverne er sertifiserte brukere av psykologiske tester og evnetester. I tillegg har de et omfattende nettverk i markedet, slik at vi raskt kan løse ditt bemanningsbehov.

midlertidig ansettelse

Enten du har behov for en vikar i en kort periode eller flere midlertidige medarbeidere til et langvarig oppdrag, kan vi hjelpe deg. Alle våre vikarer er kvalitetssikret gjennom intervjuer, kompetansekartlegging og referansesjekking. Vi følger opp hele ansettelsesforholdet fra medarbeidersamtaler til lønnskjøringer.

Logg inn kunde

Har du bemmaningsbehov og allerede kunde av oss, eller har vært kunde av oss tidligere? Logg deg inn i vår bestillingsportal så blir du raskt kontaktet av din bemanningsrådgiver. Har du glemt brukernavn og passord sender vi deg ny innlogging.

Search and Select

En grundig analyse av kundens behov er selve fundamentet i en rekrutteringsprosess. For å være sikre på at vi finner riktig kandidat, besøker vi bedriften din og foretar en jobbanalyse. Dette sikrer oss et tydelig bilde av krav og kompetanse som skal til for at du som kunde skal bli fornøyd. Det er disse kravene som ligger til grunn når vi vurderer og anbefaler kandidater til stillingen.

Fagområder

Top Temps største fagområder er Finans, IT, Merkantilt, Elektro, Engineering og Horeca. Våre team består av engasjerte rådgivere som har solid erfaring fra sine fagfelt og bemanningsbransjen, samt DNV-sertifisering.

Innhent pristilbud

Uansett om du har behov for bistand med rekruttering av en fast ansatt eller trenger vikar i en kortere eller lengre periode kan vi hjelpe deg. Vi har over 100 000 kvalifiserte talenter i vår kandidatbase. Kontakt oss i dag og motta et uforpliktende tilbud.

Top Temp er revidert arbeidsgiver

En revidert arbeidsgiver er en bemanningsbedrift som er medlem av NHO Service og som har underlagt seg ekstern revisjon av sin profesjonalitet som arbeidsgiver. Les mer om sertifiseringen