Hvem er du?

Hva er dine sterke sider? Hvordan er du på jobb? Har du vært på jobbintervjuer - men ikke fått jobben? Vår personlighetstest inkluderer en gjennomgang av testen sammen med en av våre sertifiserte rekrutteringsrådgivere, og målet er å gjøre deg bedre rustet til neste intervjuprosess!

Hvorfor teste?

Har du søkt på stillinger i mellomstore eller store virksomheter, er sannsynligheten for at du har måtte gjennomføre en personlighetstest- og kanskje også evnetest stor.

 

Personlighetstester i ansettelsesprosesser brukes for å få en bekretelse på det inntrykket du gir under intervjuene, og vil også gi mer utfyllende svar på hvordan du er i jobbsammenheng. Det er ingen rette eller gale svar, og det handler mer om å forstå hva som er dine styrker på jobb. Når du tar en personlighetstest i forbindelse med et jobbintervju, dreier det seg ofte å få innsikt i hvordan du vil fungere og passe inn i et allerede etablert miljø eller team. 

Vår personlighetstest er basert på femfaktormodellen eller "Big Five" som du kanskje har hørt om på podden til Harald Eia og Nils Brenna i "Sånn er du". Testen vår er en mindre omfattende versjon som orienterer seg rundt din jobbatferd og dine presentasjoner i jobbsammenheng. Dette er testen vi også bruker både i forbindelse med våre interne anettelsesprosesser og i samarbeid med våre kunder i rekrutteringsprosesser. 

Når du kjøper vår personlighetstest, er tilbakelesing inkludert - altså en gjennomgang av resultatene sammen med en av våre sertifiserte rekrutteringsrådgivere. Testen vil blant annet svare på hvordan du tåler press og stress på jobben, i hvilken grad du liker å ta initiativ, din åpenhet til nye erfaringer, omgjengelighet og planmessighet. Denne innsikten vil sannsynligvis gjøre deg bedre rustet når du skal søke på din neste drømmejobb, eller ta neste steg i karrieren.  

 

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke