Hei, Stavanger!

Vi er et stolt rekruttering- og bemmanningsbyrå som tilbyr personalutleie, rekruttering, vikarer, 3.parts vurderinger, samt bistand i omstillingsprosesser. Vi er opptatt av å sikre lokal arbeidskraft og bidra til vekst i regionen. Trenger du hjelp? Kontakt oss gjerne på mail eller telefon, så hjelper vi deg å fylle din ledige stilling.

TOPTEMP STAVANGER

VI TROR PÅ IDEEN OM Å GJØRE LIVET DITT BEDRE - ENTEN DU ER KANDIDAT ELLER KUNDE.

Med øye for faglig kompetanse og personlige styrker er vi lidenskapelig opptatt av å finne rett person til rett jobb. Vi tror på kultur, arbeidsentusiasme og personlig utvikling. Vi tror på hverandre og vi tror på dere. Vi tror på hårete mål, søte drømmer og sterke ambisjoner, og på å konvertere dette til konkrete verdier for deg eller bedriften. 

Vårt mål er å sørge for at alle kunder og kandidater skal oppleve at de får personlig, dedikert og profesjonell oppfølging fra oss, og å være den beste bemannings- og rekrutteringsleverandøren i Rogaland.

Trenger du hjelp? Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg å fylle din ledige stilling.

Skal vi ta en prat om innleie eller rekruttering?

Kontakt oss for et uforplinktende tilbud eller mer informasjon. Haster det? Ring oss på telefon 23 36 55 00, så snakkes vi!

*
*

TOPTEMP Stavanger

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke