TopTemp

You're a shark!

Sharkattack! Med salgsgenet pulserende i blodet svømmer du målrettet mot de store avtalene og jafser i deg potensielle kunder som en ekte vinnerskalle. It’s kill-time!

Ooookei, la oss roe ned litt på klisjeene. 

Vi i Toptemp vet at en god selger ikke bulldoser seg gjennom hverdagen. Vi vet at en god selger er en lyttende selger. En god selger forstår bedriftens virksomhet og avdekker bedriftens behov. En god selger kommuniserer med en ydmyk og kunnskapsrik tilnærming og vet hva som skal til for å rådgi kunden på en faglig troverdig måte. En god selger skaper tillit, jobber langsiktig med sine relasjoner og evner å forvalte sin portefølje med tanke på gjenkjøp. En god selger er opptatt av gode resultater men på en god måte.

Akkurat som deg!

Med høyt aktivitetsnivå, en god dose tålmodighet og med klare målsettinger vet du at du vil levere de gode, langsiktige resultatene. Som selvstendig og initiativrik lagspiller ser du muligheter der andre ser utfordringer og jobber strategisk og langsiktig for å nå dine mål. 

Det passer jo da perfekt at vi ofte har stillinger som passer entusiastiske og positive mennesker som deg. Om du er interessert i en stilling som Key Account Manager, salgskonsulent eller som salgssjef, om du vil jobbe med nysalg, mersalg eller telefonsalg, kort eller langt vikariat, fast eller deltid, spiller ingen rolle for oss – vi hjelper deg å finne den riktige jobben for deg! Hurry up and KAM on, ketchup!

And remember; in sales you have to be a shark. Stubborn like a hammer head, friendly like a whale shark and as fearless as a great white.

Always be a shark.

Just not a cliché one.

Legg inn en åpen søknad

Er du interessert i en jobb innenfor salg? Vi får jevnlig inn nye stillinger hos spennende kunder. Ikke sjeldent finner vi drømmekandidaten blant de som har lagt inn en åpen søknad. Så ikke nøl - last opp din CV og du er muligens ett skritt nærmere drømmejobben. 

Åpen søknad

Kontaktpersoner hos oss.

ANETTE HOLTHE

KANDIDATANSVARLIG

anette.holthe@toptemp.no

SIRI FRANG RIISE

KANDIDATANSVARLIG

siri.riise@toptemp.no

HEGE LIUDALEN WOLD

KANDIDATANSVARLIG

hege.wold@toptemp.no
Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke